04-10-08

I'm running .... in the rain

Singing_1
Jahoor, Frank Sinatra heeft er een nieuw liedje bij. Naast "Singen in the rain" werd het gisteren avond "Running in the rain" Het school niet veel of het werd een soort triathlon: Lopen/Zwemmen/verzuipen.

Mocht er iemand zich afvragen wat ik hiermee bedoel, bel dan effe naar Frank Spencer. Hij heeft zich gisteren overdag nl goed verdiept in de buienradar. Volgens hem zou het gisteren avond tijdens Rapper dan een Ezel "regenarm" zijn. Niets was minder waar.

Toen hij in de kleedkamers kwam, klaarde het wel op, maar het mocht niet blijven duren.

Dan maar samen zich warm lopend naar de start gaan waar we Betty Spencer, haas-van-de-dag-Roadrunner, haas-van-Renate-Katrien, Nico, een hele waslijst Gavertrimmers en heel wat parochiegenoot Kasternaren (kwam ik natuurlijk pas naderhand te weten). Ik mag natuurlijk onze supportster Anita niet vergeten hé. Sorry als ik iemand vergeten ben, maar mijn ogen waren al zo bedoomd dat ik de helft niet herkende.

Samen met Frank namen we een strategische plaats naast Roadrunner. Hij nam de opdracht om Betty in 1u52 binnen te loodsen. Wie had dit ooit gedacht dat ik tijdens een 1/2M Roadrunner zou kunnen volgen.
Na 10min jojo rond de startlijn (een nieuw truucje van de organisatoren om lopers warm te houden) dan maar gestart voor 1 x 1,1km + 4 x 5km rondes rond de kerk, frietkoten, eendekramen, spookhuizen en andere foorkramen. Wel een origineel idee om de mensen rapper te laten lopen: stinkende frietgeur in je neus duwen.


Hoe langer we liepen, des te meer doorzweet we waren (lees "zijkenat"). Ik denk dat zelf de mensen met speciale regenkledij doorweekt waren.

Tijdens ronde 3 ontving ik een SMS van mijn teerbeminde die me vroeg of we zo zat waren dat we toch gestart waren. Probeer maar eens een SMS te typen met verkleumde vingers. Een origineel idee! Net zo origineel als de bevoorrading: lekker fris water terwijl het aan het gieten is bij 5°C

roadrunnerNog een ronde verder was het vat van Betty spijtiggenoeg af. Toen namen we samen met Frank net voor de bevoorrading 50 m voorsprong. 500m verder voelde ik me prima (veeeeeeel beter dan in de 1ste 3 rondes) en ben dan wat vlotter gaan lopen. Nooit gedacht dat ik ondanks mijn kilookes (ja Katrien, het zijn er nog steeds te veel) en mijn weinig trainen, zo vlot zou kunnen lopen.

Eindresultaat: 1:52:03, 479ste op 671 (blijkbaar een heel rappe wedstrijd)

Conclusie van dit loopseizoen: warmte ligt me niet (zie maar Grijsloke) maar regen en kou wel (zie maar mijn PR op die afstand bij 9 beaufort vorig jaar in Sluis)

Hopelijks giet het en vriest het in Parijs volgende lente (of liever toch net niet)

 


 

Veel succes aan alle marathonners van dit en volgend week-end

We zullen aan jullie denken terwijl we in Barcelona zitten (niet te luid vertellen aan mijn vrouwke hé, zij weet nog niets van dat laatste)

10:31 Gepost door Byrntie in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |