04-10-08

I'm running .... in the rain

Singing_1
Jahoor, Frank Sinatra heeft er een nieuw liedje bij. Naast "Singen in the rain" werd het gisteren avond "Running in the rain" Het school niet veel of het werd een soort triathlon: Lopen/Zwemmen/verzuipen.

Mocht er iemand zich afvragen wat ik hiermee bedoel, bel dan effe naar Frank Spencer. Hij heeft zich gisteren overdag nl goed verdiept in de buienradar. Volgens hem zou het gisteren avond tijdens Rapper dan een Ezel "regenarm" zijn. Niets was minder waar.

Toen hij in de kleedkamers kwam, klaarde het wel op, maar het mocht niet blijven duren.

Dan maar samen zich warm lopend naar de start gaan waar we Betty Spencer, haas-van-de-dag-Roadrunner, haas-van-Renate-Katrien, Nico, een hele waslijst Gavertrimmers en heel wat parochiegenoot Kasternaren (kwam ik natuurlijk pas naderhand te weten). Ik mag natuurlijk onze supportster Anita niet vergeten hé. Sorry als ik iemand vergeten ben, maar mijn ogen waren al zo bedoomd dat ik de helft niet herkende.

Samen met Frank namen we een strategische plaats naast Roadrunner. Hij nam de opdracht om Betty in 1u52 binnen te loodsen. Wie had dit ooit gedacht dat ik tijdens een 1/2M Roadrunner zou kunnen volgen.
Na 10min jojo rond de startlijn (een nieuw truucje van de organisatoren om lopers warm te houden) dan maar gestart voor 1 x 1,1km + 4 x 5km rondes rond de kerk, frietkoten, eendekramen, spookhuizen en andere foorkramen. Wel een origineel idee om de mensen rapper te laten lopen: stinkende frietgeur in je neus duwen.


Hoe langer we liepen, des te meer doorzweet we waren (lees "zijkenat"). Ik denk dat zelf de mensen met speciale regenkledij doorweekt waren.

Tijdens ronde 3 ontving ik een SMS van mijn teerbeminde die me vroeg of we zo zat waren dat we toch gestart waren. Probeer maar eens een SMS te typen met verkleumde vingers. Een origineel idee! Net zo origineel als de bevoorrading: lekker fris water terwijl het aan het gieten is bij 5°C

roadrunnerNog een ronde verder was het vat van Betty spijtiggenoeg af. Toen namen we samen met Frank net voor de bevoorrading 50 m voorsprong. 500m verder voelde ik me prima (veeeeeeel beter dan in de 1ste 3 rondes) en ben dan wat vlotter gaan lopen. Nooit gedacht dat ik ondanks mijn kilookes (ja Katrien, het zijn er nog steeds te veel) en mijn weinig trainen, zo vlot zou kunnen lopen.

Eindresultaat: 1:52:03, 479ste op 671 (blijkbaar een heel rappe wedstrijd)

Conclusie van dit loopseizoen: warmte ligt me niet (zie maar Grijsloke) maar regen en kou wel (zie maar mijn PR op die afstand bij 9 beaufort vorig jaar in Sluis)

Hopelijks giet het en vriest het in Parijs volgende lente (of liever toch net niet)

 


 

Veel succes aan alle marathonners van dit en volgend week-end

We zullen aan jullie denken terwijl we in Barcelona zitten (niet te luid vertellen aan mijn vrouwke hé, zij weet nog niets van dat laatste)

10:31 Gepost door Byrntie in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

mooie triatlon ik had regenkledij aan en was nat tot op mijn vel
ik mocht na 1.50.21 al beginnen met mijn drankske open te prutsen

Gepost door: Nico | 04-10-08

Ge kan niet zwijgen hé !!!!!!!!!!! Wel wel !! ze zeggen dan dat vrouwen niet kunnen zwijgen zie eens hier "verrasingsreis" :-) zeg ge hebt wel sterk gelopen hé Bruintje !! proficiat !! en nee ik vind niet dat je "te" zwaar staat !ge sta hij schoon azoooo ;-)

Gepost door: Katrien | 04-10-08

SMS'en al lopend.... ik zie het mezelf nog niet doen.
Heel goed gelopen, hoor. Amaai die laatste ronde. Nadien zijn we redelijk vlug vertrokken want oma en opa Spencer wilden vroeg naar bed en onze kinderen zaten daar nog:-)

Gepost door: Spencerwomen | 04-10-08

Knap!!!!!!!!!! Blij je ne keer ontmoet te hebben,je hebt heel knap gelopen.

Gepost door: anita | 04-10-08

De Hel van Kuurne Je hebt prima gelopen in Kuurne.
In het laatste rondje ben je nog 4 minuten van ons weggelopen.
In Deerlijk gaan we weer vlammen ...

Gepost door: frank spencer | 04-10-08

Mooie tijd in zo'n weer...

Gepost door: Stofke | 04-10-08

skitterend gedaan, ik was op dat moment in een warm huizeke in de Ardennen van een Achoufke aan 't genieten...

Gepost door: jogginggirl | 05-10-08

Apart dat we bij regen aan liedjes gaan denken. Lees veel over "singing in the rain" - zelf ben ik meer fan van rock dus werd het "november rain"

Gepost door: Bjorn Paree | 06-10-08

proficiat Proficiat, een mooie eindtijd en een opsteker na Grijsloke. En als lopen in de regen je ding is, moet je eens de marathon van Keulen proberen, met als absoluut hoogtepunt een drash rond km 35... de max!

Gepost door: Julie | 06-10-08

knap Mooi gelopen en dat met dat prachtig weer en dan nog even een smske sturen,een krakske jij hoor

Gepost door: Patrick | 08-10-08

Inderdaad moet het blekker koud met regen wezen!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 04-11-08

gelukkig 2009 en veel loop/blogplezier he : begin maart even kindervrienden ?????(knipoog)

Gepost door: jogginggirl | 31-12-08

De commentaren zijn gesloten.