24-03-08

90%


IMG_3100Vanmorgen was me weer zo'n opstaan moment ... de beentjes, armkes, hoofdjes; ... wouden niet uit dat lekkere warme bed.
Gelukkig waren er nog 2 monsters (de mensen die mijn zwakke maandagmorgen humor nog niet kennen mogen het laatste woord vervangen door "hartediefjes") die de lakens van ons trokken met het gelukkige bericht: "er is sneeuw!"
Kortom:papa mag helpen bolletjes te rollen en vingers bevriezen om een kinderhartje te verwarmen.

Nu we toch wakker waren, gaan we maar verder werken aan de plafonds in was- en stookplaats.

Iets verder op de dag : "Oef, 95% van de Gyproc hangt op. De moeilijkste wanden en plafonds zijn eindelijk gedaan."

Het ideale moment voor mijn vrouwke om aan de slag te gaan  ... ze kreeg vanmiddag nl het briljante idee om de uitbreiding van de keuken te benutten (zolang de schildpadden of de poezen dit nog niet voor zich toegeëigend hebben) _MG_3104 om de speelbakken van de kinders uit te mesten. Awel, ik dacht niet dat kinderen zoveel konden verzamelen.

Op zoek naar een goed doel ... iemand kandidaat overnemer?

19:56 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

12-03-08

Streaming LSD

Streaming & LSD's wat hebben die met elkaar gemeen.

Awel, da's nie moeilijk. Vooreerst LSD (de loopversie wel te verstaan): vandaag kon ik eindelijk de resultaten bekijken van de LSD training van vorige zondag ,met beider Veerles (Jogginggirl & Spencer). Enfin, LSD ... humhum ... het leek meer op een 11 moerassentocht. De vlaamse versie van de 11 stedentocht maar dan in west-vloams vertaald met het nodige grappen grollen over a's uit o of R's uit R, met nodige zwembaden, trampolines en besmurde mountainbikers.

Voor degenen die hier geen snars van begrepen : de handleiding is te vragen bij 1 der volgende blogloopkes (bv stijl Eurojogging) bij de beider dames hierboven. Hoedanook, ik heb sinds vorige zondag kompassie met de mensen die in het voorjaar de "hel van het noorden" doen.

1 gulden tip : als je wilt dat de douche niet verstopt, raad ik iedereen aan om de grootste modderklompen af te kloppen voor je de douche pakt.

sla5520_00_tlm_Wat heeft "streaming" hiermee te maken ?
Awel eigenlik niets behalve het feit dat ik nu via mijn nieuw speelke (zo'n soort streamium draadloos speelgoedje van Philips) een internet radio aan het beluisteren ben terwijl ik typ

23:45 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

06-03-08

Sporttracks

LogoNee hoor, ik zal niet klagen over het feit dat de 20K van BXL reeds volgeboekt zijn. Dit kunnen jullie gerust zien op alle andere loopblogs van het blogland.

De klagers hebben trouwens ongelijk, ze zijn nl zelf voor een groot deel verantwoordelijk van het volboeken hiervan. Het zal me wat worden ... de wetstraat volledig gevuld met roodgeklede lopers.

PPG
Nu ben ik echt aan het twijfelen of ik toch niet het PPG Shirt zal aandoen (voor degenen die de FET de laatste tijd nog niet gelezen hebben, mijn teerbeminde firma Sigma Coatings is overgenomen door de verf gigant PPG uit den América). Tot zover mijn 20K commentaar.

Ik wil eigenlijk melden aan de GPS non-believers dat er een nieuwe versie uitgekomen is van het leuke logboek software pakket sporttracks.

Zou ik voor 1 keer Geert kloppen in snelheid voor nieuwe soft ... benieuwd.

Voor wie Sporttracks niet kent en toch met een GPS loopt : shame on you. Het is één van de meest uitgebreide en toch makkelijk te gebruiken logboek softwares. Een echte aanrader.

Hoedanook ... ik wou in deze post niet klagen over de massa evenementen type de 20K 

Bij deze is dit niet gedaan

Bruno, aka degene die meedoet eind mei 

22:36 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

03-03-08

Dead or alive ?

192-aff-dead-or-alive"Dead or Alive" was ooit een film van moordende geheim-agent-achtige beauties. Of die ooit de status van cult film zal krijgen betwijfel ik ten zeerste.

Dezelfde vraag zou men zich echter over mij kunnen stellen ...

Niet ongerust zijn. Ik leef nog, zij het wel amper met al die verbouwingswerken.

Desalwelteplus, die werken hebben me nog niet klein gekregen. Ook niet de dead-line van 3 mei om klaar te zijn voor de communie van onze oudste (aka Ella).

Of ik Parijs haal (de eindstreep althans) blijft echter een vraag.

De Jungfrau al even min, ken heb nog geen idee of ik geselecteerd ben. SPANNEND !!! 

21:34 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |