06-03-08

Sporttracks

LogoNee hoor, ik zal niet klagen over het feit dat de 20K van BXL reeds volgeboekt zijn. Dit kunnen jullie gerust zien op alle andere loopblogs van het blogland.

De klagers hebben trouwens ongelijk, ze zijn nl zelf voor een groot deel verantwoordelijk van het volboeken hiervan. Het zal me wat worden ... de wetstraat volledig gevuld met roodgeklede lopers.

PPG
Nu ben ik echt aan het twijfelen of ik toch niet het PPG Shirt zal aandoen (voor degenen die de FET de laatste tijd nog niet gelezen hebben, mijn teerbeminde firma Sigma Coatings is overgenomen door de verf gigant PPG uit den América). Tot zover mijn 20K commentaar.

Ik wil eigenlijk melden aan de GPS non-believers dat er een nieuwe versie uitgekomen is van het leuke logboek software pakket sporttracks.

Zou ik voor 1 keer Geert kloppen in snelheid voor nieuwe soft ... benieuwd.

Voor wie Sporttracks niet kent en toch met een GPS loopt : shame on you. Het is één van de meest uitgebreide en toch makkelijk te gebruiken logboek softwares. Een echte aanrader.

Hoedanook ... ik wou in deze post niet klagen over de massa evenementen type de 20K 

Bij deze is dit niet gedaan

Bruno, aka degene die meedoet eind mei 

22:36 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

sporttracks call me computer dummie. DIng proberen installeren maar het lukt dus niet. :-( Enneuh... ik heb niét gezaagd hoor op m'n blog! Ben al lang blij dat ze het aantal deelnemers weer herleid hebben tot 25000 ipv 28000

Gepost door: julie | 07-03-08

ik zal niet in de weg lopen in bxl Ik ga vandejaar eens niet naar Brussel, maar naar Ieper (Mc Bride)de week erna. Heb vorig jaar nen degout gehad van de slechte organisatie. Je kon niet eens finishen omdat het volk niet over de matten geraakte van de drukte..
Verder is uw PR op de marathon van Pris indrukwekkend : 1.43.27 volgens hierneffest... Al heel veel geld mee verdiend zeker ?

Gepost door: jogginggirl | 07-03-08

Ik ga wel ;-)) en niet voor de tijd gewoon met onze loopclub en Blogmeute LEUTE MAKEN !! hoe langer onderweg hoe meer genieten !

Gepost door: Katrien | 08-03-08

Ik kom ook niet en net iets te ver weg!.
En ik loop meer op gevoel dan met GPS, maar het kan handig wezen denk ik!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 11-03-08

en nu nog die kinderwagens en rolstoelen blokken in brussel.

Gepost door: martine | 11-03-08

De commentaren zijn gesloten.