22-10-07

Half dood

keikopKeikoppen zijn dommerikken. Ze zullen ondanks alle medische regels en voorschriften toch doordoen met een wedstrijd van 20K ondanks een hoge pijn tgv omgeslagen voet

1 week rusten zou men denken, resultaat : misschien geen pijn meer maar toch nog steeds een gezwollen enkel. Mr doctoor raadplegen dan maar :

Diagnose : tenniselleboog aan je linker arm tenniselleboog

"Heu ... hier klopt iets niet." "Maar jawel mr Byrntie : je hebt last van een tenniselleboog, ik zie het aan de beweging van je armen," aldus meneer doctoor
"Jaja, maar ik heb ook een gezwollen enkel," dixit B

"Dat ook nog, daar zullen we ook maar naar kijken zekers ... zeg wat is dat met je linker wijsvinger ? Die staat ook gezwollen. Ik zie het al, nen surieuzen splinter" (tgv afbreken van een plafond tijdens de werken, nvds)

... het uithalen van een splinter uit een gezwollen vinger later ...

"idd, die enkel ziet er mooi uit, schoon blauw en gezwollen : een scheurtje dus"

Diagnose 3 : rusten en ff niet lopen !!!

21:33 Gepost door Byrntie in Pijn | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

16-10-07

DD Hasselt

Vorige zondag kwam er nog es leven in de brouwerij, DD Hasselt stond op het programma. Spijtiggenoeg kon ik niet deelnemen in Eindhoven (wat er nogal surieus leuk uitzag als ik al de verslagen doorneem). Kortom, het "verplichte nummer via het werk" heb ik dan maar als ontspanning opgenomen

hetpaard Om 7 u uit de veren om snel door te vlammen naar een Brusselse collega (den Eddy, organisator van het Sigma-loop verhaal). Hij woont in Londerzeel, de gemeente waar de wegenwerken en wegomleidingen samenspannen met 25 wilde Brabantse paarden en paardrijdsters om mij maar niet bij mijn collega te doen geraken. die paarden stonden blijkbaar nog niet op stal (maar wel met een sneltrein in Eindhoven, hihi)

Enfin, ietwat later stond ik aan de start van de 5K in Hasselt. Kwestie van toch een wedstrijdje voor een tijd te lopen. Mijn 1ste 5K trouwens. Kort samengevat : een heel korte afstand, zekers als je dat niet gewoon bent.
Ook de mogelijkheid om te bewijzen dat ik toch een weblogshirt heb (de 15K moest ik met het officiële DD Hasselt T shirt lopen)5K Result : 21:22

Enig probleem : net voor de start ben ik erin geslaagd om mijn voet deerlijk ("heel erg" in het Westvloams) om te slaan. En dat deed heel erg pijn de 1ste 5km!
De mensen van het vlaamse kruis vonden er darnaast niets beters op dan te zeggen dat ik best bleef wandelen en de voet niet deed afkoelen voor de 15K.
(koppig als een) Ezel als ik ben, dan maar gaan wachten op de 15K

Mankend en met verse kleren kwam ik toen enthousiaste Bart tegen die me vroeg waar  mijn weblogshirt was. Bart : de uitleg staat hierboven !

Dan maar op naar de 15K waar ik een collega zou hazen. Haar streefdoel was 1:25 halen. Kort samengevat : de 1ste 14K deden heel erg pijn. De 15e km deed ontzettend pijn, maar ik kreeg mijn collega binnen  op 1:21:59. Kortom : de pijn was snel vergeten, zeker dankzij onze vriend Crystal die met zijn schuimende kraag alles snel deed vergeten. 

Nu maar op naar Deerlijk (met de nodige enkel rust natuurlijk)

22:18 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-10-07

We blijven bezig

Gisteren avond zat ik weer es in Brugge

toch altijd leuk om het nuttige met het aangename te koppelen. Mijn teerbeminde had een afspraakje in de rand van de Schone stad, dus ik maar mee met de loopschoenen.

Awel, het was echt plezierig lopen dankzij al die zuurstof in de lucht. Durf nu nog es zeggen dat lopen in en rond een stad niet leuk is

Brugge
Het goede nieuws kan niet op : vandaag effe 36' losgelopen met mijn nieuwe schoenen : voor de 1ste keer geen last van blaren, alleen maar een lichte pijn op de herstellende blaren. Zouden die steunzolen nu reeds ingelopen geraken ? Laat ons hopen van wel. Morgen nogmaals testen.

22:37 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |