16-10-07

DD Hasselt

Vorige zondag kwam er nog es leven in de brouwerij, DD Hasselt stond op het programma. Spijtiggenoeg kon ik niet deelnemen in Eindhoven (wat er nogal surieus leuk uitzag als ik al de verslagen doorneem). Kortom, het "verplichte nummer via het werk" heb ik dan maar als ontspanning opgenomen

hetpaard Om 7 u uit de veren om snel door te vlammen naar een Brusselse collega (den Eddy, organisator van het Sigma-loop verhaal). Hij woont in Londerzeel, de gemeente waar de wegenwerken en wegomleidingen samenspannen met 25 wilde Brabantse paarden en paardrijdsters om mij maar niet bij mijn collega te doen geraken. die paarden stonden blijkbaar nog niet op stal (maar wel met een sneltrein in Eindhoven, hihi)

Enfin, ietwat later stond ik aan de start van de 5K in Hasselt. Kwestie van toch een wedstrijdje voor een tijd te lopen. Mijn 1ste 5K trouwens. Kort samengevat : een heel korte afstand, zekers als je dat niet gewoon bent.
Ook de mogelijkheid om te bewijzen dat ik toch een weblogshirt heb (de 15K moest ik met het officiële DD Hasselt T shirt lopen)5K Result : 21:22

Enig probleem : net voor de start ben ik erin geslaagd om mijn voet deerlijk ("heel erg" in het Westvloams) om te slaan. En dat deed heel erg pijn de 1ste 5km!
De mensen van het vlaamse kruis vonden er darnaast niets beters op dan te zeggen dat ik best bleef wandelen en de voet niet deed afkoelen voor de 15K.
(koppig als een) Ezel als ik ben, dan maar gaan wachten op de 15K

Mankend en met verse kleren kwam ik toen enthousiaste Bart tegen die me vroeg waar  mijn weblogshirt was. Bart : de uitleg staat hierboven !

Dan maar op naar de 15K waar ik een collega zou hazen. Haar streefdoel was 1:25 halen. Kort samengevat : de 1ste 14K deden heel erg pijn. De 15e km deed ontzettend pijn, maar ik kreeg mijn collega binnen  op 1:21:59. Kortom : de pijn was snel vergeten, zeker dankzij onze vriend Crystal die met zijn schuimende kraag alles snel deed vergeten. 

Nu maar op naar Deerlijk (met de nodige enkel rust natuurlijk)

22:18 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Knap Toch tof dat je ondanks de pijn je collega nog in een supertijd binnengebracht hebt.

Gepost door: marc | 17-10-07

doorbijten je bent een doorbijter ! knap !
loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 17-10-07

deerlijk zorg maar voor dienen voet, zodat ie niet deerlijk is in Deerlijk ! Wat betreft je pronotiekprijs : ik nam 'm al mee naar Kuurne, bijna naar Eindhoven,... Ga je naar Gistel op 2 december ?

Gepost door: jogginggirl | 17-10-07

Deerlijk knap gelopen en héél veel succes met je volgende wedstrijd in 'heel erg';-)

Gepost door: geert | 18-10-07

PAARDEN & EZELS ....?? is dat geen andere blog ??? ;-)))) Ge zijt weer grappig hé Bruintje !! Jammmer dat je er bij was in Eindhoven daar haaden ze jou nog net tekort !!!! Maar ik zie dat ge weer je pijngrens verlegd hebt !!! AMAI !! dikke proficiat ook met je karakter !!

Gepost door: Katrien | 18-10-07

Koppig & niet opgeven Een (slechte ?) eigenschap van lopers zeker ;-))

Gepost door: Michael | 18-10-07

De commentaren zijn gesloten.