31-08-07

programmaverandering

boemCRAAASSSHHH, BOEM, PATAAT

God hebbe zijn ziel, vreesde ik ... gelukkig genoeg is mijnen computer maar "gewoon gecrashed"
Zodoende mocht ik hem volledig opnieuw instellen.

Niet alleen de computer was deze week gecrashed, mijn keel ook. Sinds maandag morgen 't huis genageld met een angine, leuk is anders.
Eigenlijk was het vorige week vrijdag reeds begonnen, maar allé, den Bruno wilde natuurlijk niet plooien voor Grijsloke, zeker niet omdat hij wist dat
Katrien, Els en een collega zouden komen lopen.

Manau maconDe collega was er reeds om 12u, dus moest ik de verbouwingswerken dan staken. Gelukkig was mijn zoon er om de boel recht te zetten ... de kinderen zijn de toekomst hé.
Nog vlug mijn mailtjes bekijken voor ik vertrek, en spijtiggenoeg zag ik dat de dames niet zouden afkomen.
Dus dan maar vertrokken samen met m'n collega Eddy

Grijsloke startOm een lang verhaal kort te maken, hij liep de 7K en ikke mijnen 1ste 10EM. Awel het was lastig. Beiden wisten we reeds na 500m dat het afzien zou worden.
Zo'n laf en doef weer met die (relatieve) warmte. Na veel zweten en afzien werd die 10EM toch mooi afgerond net onder mijn streefdoel van 1u30 : 1:27:28

Op naar de Leie marathon ?
Nee, spijtiggenoeg niet. Tgv de keelontsteking en de iets te weinige basisconditie, zal het een spijtig forfait moeten worden.

De streefdoelen voor het najaar worden herzien : enkele 15K wedstrijden en vooral de conditie weer opbouwen tegen januari 08
Staan op het programma :
Dam tot Damloop, DD Hasselt (alle 2 met de collega's) & de Kerstcorrida van Deerlijk.

Toch vervelend als niet alles loopt naar wens

22:47 Gepost door Byrntie in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

keel wist je dat het rood van de shirts ook keel genoemd wordt (heraldiek) ? en als je nu eens met een ander shirt zou proberen ? Nee, ik begrijp het, maar vind het wel jammer, geen loopmaatje dus... Verzorg u goed hé !!!!

Gepost door: jogginggirl | 01-09-07

Ja en die ... Katrien laat je dan op tlaaste in de steek ...sorry nog maals maar verzorg je nu maar goed want keel pijn is niet te onderschatten zenne

Gepost door: katrien r | 02-09-07

Dam tot Dam ... prachtig loopje ... met voorsprong mijn favoriete 10 mijl loop! Dat wordt zeler een nieuw PR (en 't oude is nog niet droog;-) )

Gepost door: geert zelf | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.