23-08-07

Repeating yourself ?

Vanmorgen dacht ik "de dagen zullen elkaar dus blijven opvolgen en op elkaar blijven gelijken.

Awel, niets is minder waar. Het programma van de dag zag er hoedanook niet rooskleurig uit : 's morgens te moe uit bed, rapper dan een ezel van de ene vergadering naar de andere. Dan naar huis crossen om ervoor te zorgen dat de materialen die de namiddag geleverd worden wel op een goede plaats geplaatst worden. Daarna doorwerken tot net voor naar de kiné te gaan. De avond afsluitend al vloekend dat er weer geen training was. Business as usual dus.

Awel, niets is minder waar (jaja, ik gebruik die zin 2 x vandaag)

Het cross gedeelte tot 's middags klopte volledig. Dan liep het anders. De gehele namiddag es goed kunnen doorwerken (bijna geen telefoons en mails) en de bouwleverancier kwam veeeeeeel later dan gepland (niet al te slecht want zo kon ik nog meer doorwerken).

zonVervolgens, op het onverwacht beslist om te gaan zien voor tegels voor de verbouwing (oorspronkelijke vrees : we zullen weer 15x moeten gaan voor we iets vinden) Awel, niets is minder waar... WE VONDEN ONMIDDELLIJK AL ONZE GEWENSTE TEGELS. De dag ziet er toch zonnig uit ?!?

Opgelucht naar huis een inval : waarom niet al lopend naar de kiné gaan ? Azo gezeid, azo gedoan. Dan krijg ik nog een vrolijk gezicht van de kiné die me es in andere kleren dan hemd+das ziet. Wat blijkt nu, haar vader heeft jaren meegewerkt aan Dwars Door Grijsloke. Schoon praatje als gevolg

Hé, why not, al naar huis lopend nog es het parcours van Grijsloke lopen.
Azo gezeid, azo gedoan, uiteindelijk 1u15 gejogd vandaag. Het is me toch gelukt

r 5't huis gekomen wachtte er mij nog een mooie cross-training : 2 ton zand over 5 m verplaatsen rond 6 paletten stenen. Weer een positieve noot : rijnzand schept 100x makkelijker dan de 12ton zand-gravé mengeling die we zaterdag tot beton draaiden. Na nog geen uur was het geklaard. Alweer een zonneke!

Zo ziet men dat niet altijd alles eentonig en herhalend moet zijn

Benieuwd wat de rest van de avond en de volgende dagen me zullen brengen

21:43 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

rest van de week planning ???? eventjes denken...
vanmorgen ben je om 6 u gaan lopen voor 2 uur, daarna 6 ton zand bij de buren gaan halen en mengen met stabil, dan 50 m2 chappen met stabil. tussendoor een beetje werken voor centen. morgenochtend om 6 uur de tegeltjes netjes leggen, 's middags ze weer wegnemen omdat de kindjes er al op aan 't spelen zijn. In de namiddag 2 keer grijsloke lopen, 's avonds de tegeltjes herleggen. een lintje spannen voor de kindjes, uw vrouw nog even masseren (3 minuten volstaat). en dan zondag rustdag zeker ? Dit zo 2 weekends naeen en die marathon (zonder stabil)wordt een eitje !

Gepost door: jogginggirl | 24-08-07

huh? direct je tegels kunnen kiezen?? de madam was er niet bij zekerst??

Gepost door: geert | 27-08-07

druk en sportief Het was even druk, maar met veel afwisseling. En echt wel sportief. het moeten niet altijd saaie dagen zijn ;-)

Gepost door: Carmen | 28-08-07

zand Inderdaad een mooie "cross training" - pas echter op je rug en je hamstrings want bij het bouwen gebruik je spieren die je normaal niet vaak gebruikt.

Gepost door: Bjorn Paree | 28-08-07

De commentaren zijn gesloten.