30-06-07

Poging 2

Ik moet het toegeven, ik heb het vorige keer niet gedaan zoals het hoort ... Het beginpunt en het eindpunt waren niet met elkaar verbonden en ik heb het redelijk traag (lees huppelen) en niet sprintend gedaan. Maar ja, men moet 1st kunnen gaan vooraleer te lopen en daarna sprinten.
En voor de ongelovige thomassen : het Leffe woord is niet getrukeerd !

Vandaag stond er een LSD van 2:15 op het programma. Net na het eten vertrokken (ik weet het, niet echt slim) om na een half uurtje Carl (aka loopbuddy) te gaan halen om samen het volgende uurtje te lopen en daarna solo verder te gaan.

pizzaAmaai die pizza lag zwaar op de maag, de hartslag sloeg onmiddellijk boven mijn toegestande 164. Gelukkig genoeg (of beter gezegd spijtiggenoeg) kreeg ik na 1:25 een telefoontje van het 't huis front dat ik dringend naar huis moest komen wegens kidperikelen (voor de mensen die geen kinderen hebben, dat is het leuke aan 2 kinderen die hun best doen om niet overeen te komen op de meest ongeschikte momenten). Dan maar rechtstreeks naar huis. Spijtige van het verhaal : 30' te weinig gelopen.

Results : 1:47 voor 16,54km; een gemiddelde van 9,1 km/u (1km/u trager dan normaal)

Nu terug naar het begin van deze post : vandaag wou ik een 2de "Leffe" poging ondernemen. Conclusie : gulden tip aan de Garminwriters : probeer de tekst niet te maken op een klein oppervlak (bv kerkparking grootte), het resultaat is een onzoombare en onleesbare gekronkel (zie maar het gekronkel in het midden van mijn traject)Garmineffe 2

 

15:44 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Met een vette pizza even gaan lopen....Moet je die New York Pizza eens nemen, die zijn nóg vetter.

Gepost door: Ron | 01-07-07

Garmin writing heel knap hoe je daar 'Madurodambezoeker' hebt geschreven ...

Gepost door: geert | 02-07-07

hmmm pizza en leffe... goe bezig man !
hahaha...

Gepost door: kj | 04-07-07

De commentaren zijn gesloten.