21-06-07

Dwars door dinges

Enfin, da's beter gekend als Dwars door Grijsloke

"Grijsloke, waar ligt dat beestje?" vragen sommigen zich af. Awel, het is in feite Dwars door Gijselbrechtegem. Da's een deelgemeente van Anzegem op 2,2km van bij mij 't huis.

Voor de liefhebbers : datum zaterdag 25/08/07 en niet zondag 26 of za 26/08/06 zoals hun website nog zegt. Laat ons maar zeggen dat de wedstrijd even mooi en leuk is als hun webmaster traag is.

Het parcours van de 10EM (start 15u30):

10mijl-DDG
 

Het profiel van de ronde : Grijsloke

 

Er is natuurlijk ook een kids run (vanaf 13u) en 7K (start 14u) wedstrijd.

7kilometerDDG

 

Een aanrader dus voor de liefhebbers van hellingskes en Leffe's (voor dat laatste zorg ik onder presentatie van de officiële webloglopers T shirt natuurlijk)

Nu juist het minder leuke nieuws, met pijn in het hart moest ik vandaag ontdekken dat ik komende zondag naar een familieBBQ moet (verplicht nummer) waardoor het me dus niet zal lukken om naar al jullie capriolen in Zulte te komen kijken. Ben wel benieuwd naar de resultaten en fotografische bewijzen

23:01 Gepost door Byrntie in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

grijsloke gezien onze oudste 2 kindjes dan net van kamp terugkeren (na 17 uur), hangt het er vanaf welk uur dat spel doorgaat : vm of nm ?

te zien aan de kerk nm wellicht :
De Sint Mattheüskerk is op de dag van de koers voor het publiek geopend van 12 uur tot na de zaterdagavondmis van 17u. U kan in de kerk terecht voor een stil bezinningsmoment of een bezoekje.

Gepost door: jogginggirl | 21-06-07

Troost. Troost je, ik ben er ook niet bij!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus. | 23-06-07

Ik kom af ... niet naar die bbqdinges é, wel naar de heveltjes van Grijsloke, denk dat loopbunny Els wel zal vergezellen want het past heel goed in het mthon schema , wanner kan je inschrijven ?

Gepost door: katrien r | 23-06-07

grijsloke ik wil wel afkomen voor de 7 km om 14 u (ik moet om 16 u al weg en zo snel loop ik niet tegen dan ....)

Gepost door: jogginggirl | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.