09-06-07

Er is hoop

Nog 1 weekje en dan zal er hoop zijn.

Het tijdelijke geen tijd fenomeen is (wonder o wonder) wat langer aan het uitdraaien dan ooit gevreesd. Om maar een idee te geven van de gevolgen :

deze week : gemiddeld 4u nachtrust; maand mei amper 138km gelopen met een gemiddelde van 2 loopbeurten/week; 1 x per week de privé computer kunnen openen met als gevolg imens mail lees werk en amper tijd om enkele blogs te

plan maisonlezen (sorry aan alle bloggers hiervoor); voorbereidingswerken van verbouwingen eind september zijn nog niet begonnen; ... kortom, het leven is en blijft druk.

Gelukkig genoeg is volgende week mijn laatste overdrukke week voor het werk en het zal wat "doenbaarder" druk zijn tot ergens mid september.

Vanaf mid september wordt het natuurlijk weer leuk : verbouwingswerken en druk op het werk. Dat wordt leuk. Gelukkig is de Leie marathon net daarvoor (reeds 35 inschrijvingen, oeioei, mijn top 100 plaats wordt bedreigd).

Nog niet paniekeren Bruno, 1st things 1st! Eerst al die facturen betalen vooraleer die vervelende rappels binnen komen, daarna vaderdag gaan vieren, daarna ...

Enfin .... daar gaan we weer

08:49 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

De tijd komt vanzelf weer terug en alvast sucses met de marathon trainingen.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus. | 09-06-07

tijd Mario is van plan achteruit te lopen : zou de gewonnen tijd per opbod te koop zijn voor MAW ? 't Is dus dringend tijd dat er eens tijd genoeg is... Ik stem voor 28 uur in een dag !

Gepost door: jogginggirl | 10-06-07

EEN IDEE !! Zoals je weet zouden we voor het goede doel lopen , en nu iedereen toch de raarste kuren wil doen ,waarom zou jij die marathon in je roze bebloemde boxershort lopen ???? Alé tis maar een ideetje hé EN Ps aan ieder die nu denk hoe weet die dat WEL Btje hier heeft dat wel zelf verklapt hoor :-)))))

Gepost door: katrien r | 10-06-07

De commentaren zijn gesloten.