22-05-07

Sorry

Vandaag om 20u55 't huis gekomen van Hasselt, bekaf, afgewerkt, vermoeid, beu, balend ... kortom een ideaal moment om te gaan lopen.

Gewoon de Garmin, MP3-speler en loopkleren aangedaagn/meegenomen (vooral dat laatste kan practisch zijn want naakt lopen lijkt me nog altijd niet echt ideaal) en zonder naar de hartslag te kijken effe loslopen.

Na 10' had ik al door dat het wat langer zou duren dan loslopen.

Na 65' had ik door dat het idd wat langer was en dit net op het moment dat ik een dipje had. Bizar ik had nog maar net 3 steile hellingen opgelopen ... aaah ja,

fiets124dat was de reden van mijn dipje. Net op dat moment kwamen 2 wielertoeristen op me afgestormd. Nee, nu niet ! Ik wil die wielerterroristen niet ... huh, ze lachen vriendelijk naar bij doorzweet aangezicht. Stopt er wel 1 en vraagt hij me of ik iets wil drinken !!!

Waar gaan we naartoe, die wielrenners worden vriendelijk ?!?

Misschien had ik het toch verkeerd op, vandaar mijn alleroprechtste excuses aan alle hobby-wielrenners die ik steeds verdacht van niet-sympathiek-de-volledige-breedte-van-de-weg-innemend-zijn-zonder-rekening-te-houden-met-de-anderen.

SORRY-SORRY-SORRY kzal jullie daar niet meer van verdenken.

Heb trouwens ferme compassie met jullie, want jullie zoeken meestal ook die steile hellingen van de vlaamse ardennen en die zijn zoals te zien op het profiel hieronder niet echt plat hé

hellingtraining

23:02 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Efkes Amaai Bruno efkes bijna 1u30 gaan loslopen. Je was gisteren precies niet te stoppen.

Gepost door: philippe | 23-05-07

LOL, ja zo "effe" is dat precies niet geworden, maar wel grappig die wielertoeristen :-)

Gepost door: Jess | 23-05-07

Naakt lopen... als ge het nog niet geprobeerd hebt kunt ge het niet weten....

Gepost door: betty spencer | 23-05-07

Ik moest net ook een meute/zwerm wielertoeristen passeren. Ze stonden met een groepje van een 30 man stil op een landwegeltje, en ik moest daar door. De zwerm opende zich als de Rode Zee zodat ik probleemloos de groep kon doorkruizen. "He manne zie, die loper steekt ons voorbij". "He gaste, zo gasten zo gaat ge er nie komen zenne" replikeerde ik. Een 5-tal minuutjes zoefden ze mij weer voorbij...

Gepost door: Homer | 23-05-07

loslopen te gek om los te lopen zeker ? Stel je voor dat je nude die gasten voorbijloopt, wedden dat je geen drankje meer krijgt ? (er kan natuurlijk altijd...)

Gepost door: jogginggirl | 23-05-07

Met reclame ... op je t-shirt gaan lopen op een zondagmorgen van een of ander biermerk , in u geval "Leffe" dan heb je altijd sukses ;-)))

Gepost door: katrien r | 24-05-07

Naakt lopen ? Vooral in de winter niet aan te raden.Na een lange duurloop kun je wel eens een vergrootglas nodig hebben om je 'alaam' terug te vinden

Gepost door: Hansy | 26-05-07

Santé Als ik de keuze heb (bepaald door de vrije tijd) zit ik ook liever op de fiets.
Niets mis met het lopen, met fietsen raak je bv. verder.
Gelukkig regent het genoeg in ons landje (zoals nu) en ongelukkig is de vrije tijd eerder 'schaars' dus, een tweede liefde voor het lopen ook.
Scheer ze niet over dezelfde kam, in alle sporten zitten er (genoeg) cowboys.

Gepost door: bewa | 26-05-07

wielrenners... ... hélaba, ik ben ook een wielertoeristje hé... (dit jaar toevallig wel ietske minder).
D'r zit raar ras tussen, maar troost je... bij de lopers heb je ook een ras apart hoor !
We gaan ze maar niet allemaal over dezelfde kam scheren hé

Gepost door: Els | 29-05-07

De commentaren zijn gesloten.