18-05-07

Ik wist het ...

Het is inderdaad waar, alcohol is geen goede leermeester. Maar het is zo lekker. Vandaag heb ik wel ontdekt dat het soms niet slecht kan zijn met iets minder.

barbecookHet verhaal van de dag in het kort : vanmorgen op een bevlieging naar een vriend gebeld om te vragen of hij met dat mooie (lees niet-regen-)weer zin had in een BBQ. "Ja indien het bij ons is," was zijn antwoord. Gezien hij momenteel geen vaatwas heeft (het was bij die kerel bij wie we enkele weken voor de marathon de keukenvloer aan het open breken waren en waar de nieuwe keuken dus nog niet staat) zijn we maar vlug om van die kartonnen werwerp borden geweest.
De BBQ was lekker samen met het glaasje wijn. Maar den Bruno heeft zijn lesje geleerd : DRINKEN MET MATE(n)
Het is me gelukt : conclusie : mijn training van vanavond was niet afzien zoals het had kunnen zijn, het was gewoon lastig tgv een nog half volle maag. Ik wist het dat het anders kon ... (oef)

Voor de liefhebbers : de cijferkes van mijn intensieve duur training (15' opwarmen + 45' net onder omslagpols + 20'cooling down naar huis)
Training

Juist iets heel vervelends met mijn Garmin, mijn hart stopte heel regelmatig met kloppen en klopte af en toe rond de 250 bpm (dat laatste zal wel niet 100% exact zijn denk ik)


Nog een kleine OPROEP : voor mijn planning ben ik nog op zoek naar een 10km wedstrijd in de 1ste helft van november. Kan iemand me op een idee brengen ?

22:44 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

bbq ook heel lekker op den bbq : papillotte met zeewolf in.... Leffe !

Gepost door: jogginggirl | 18-05-07

K'et gepeist é ... dat da hart ging raar doen , da zijn afkick verschijnsels ,je mag nie zo radicaal stoppen (met ...) nee nee knap trainingske en bbq ook waarschijnelijk ;-)

Gepost door: katrien r | 19-05-07

Toch lekker genoten en het lopen ging ook goed.En een 10km wedstrijd in mijn buurt is een beetje te ver denk ik zo.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 19-05-07

lopen na een lekkere BBQ... is echt wel niet evident ! Ik heb 't in elk geval elke keer lastig als ik te snel na het eten probeer te gaan lopen.
Toch nog een mooie training hoor ! Greets, en loop ze nog,

Gepost door: Steven | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.