12-05-07

Dafalga-after-corrida

St RembertEen Torhoutse corrida, of hoe een 10km eindigt met Dafalgan.
Maar 1st, the beginning. Gisteren had ik een leuk werkdagje (lees keizwaar) in Hasselt. Toen ik vertrok naar het nabije (voor de Limburgers verre) Torhout belde ik ff Koen Vansteenkiste (beter gekend als "mister bandana" of als "mister -after-run-organisator) op om hem te vragen mijn rugnummer op te halen gezien ik waarschijnlijk maar juist op tijd zou zijn voor de start.
Niets bleek minder waar te zijn, ondanks mijn reglementair boete-vermijdend-rijden en ondanks de nodige wegeniswerken-tengevolge-van-de-nationale-verkiezingen, bleek ik bijna de 1ste blogger te zijn die de nog halflege parking opreed.
Iets later, na elkaar 3x voorbijgelopen te zijn terwijl we GSM-den om elkaar te vinden en na 3x de kleedkamers voorbij te lopen zonder die te vinden, zijn we die kleedkamer toch nog binnengestormd en vanaf dan verliep alles zo snel dat ik er bijna niets meer van weet.
Ietwat later stond ik aan de start samen met de helft van het rode leger. 3 min voor tijd startte de hele meute die we samen met Frank Spencer (hij is tussentijd bijna mijn PR-wedstrijdbuddy geworden) dan maar gevolgd hebben.
Parcours St RembertHeel leuk parcours trouwens in Torhout. Vince had me het al wat op voorhand uitgelegd en het was idd een heel snel parcours. De meer dan angename temperaturen samen met het verfrissende buitje zorgde die dag ook voor heel wat PR's. Daarnaast deed mijn omgekeerde haas (lees Frank Spencer of de haas die je duwt dankzij zijn flashy rode shirt) me nog sneller lopen. Kortom : een vette tijd : 46'09 (en ik die dacht maar net iets onder de 50' binnen te kunnen komen).
Achteraf was de 3de time van de wedstrijd samen met Leffe en alle andere bloggers zoals : Koen VS, Werner (de geïmporteerde west-vlaming werd onze haas van km 3 tot 7) Hansy, Vince, Harmsie, Koen, Betty-supporter-Spencer, Francis & "dochter"(lol) Charlotte met de hyperlekkere taart, onvergetelijke Jogginggirl (getrouwd met een ex leraar van mij, waar is de tijd ?), Etienne, 12-uren collega AchieltjeDirk en een nog anonieme weblogsupporter. (sorry als ik iemand vergeten ben, maar ik vrees dat het aan onze gemeenschappelijke vriend Leffe ligt)
affiche1 copyNu maar de dag overleven met Dafalgan (wegens onverklaarbare koppijn) vooraleer ik een bal ga spelen in 't Folk in Dranouter (weeral met drank) samen met Flint. Iedereen is er welkom, we spelen vanaf 21u30 tot ... (dan is de tractatie aan mijn toer)
Ben trouwens benieuwd hoeveel loopsnufjes de dames morgen zullen krijgen voor hun nationale feestdag

15:43 Gepost door Byrntie in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

nationale feestdag @ vrouw van Bruno : we mochten niet vertellen welk cadeau hij kocht, zouden we een tip geven ... ? Nee hoor, Even wachten dus...
@ Bruno : 'k heb geen straffe verhalen gehoord van Roeland, zou je er echt wel les van gehad hebben ?

Gepost door: jogginggirl | 12-05-07

Wat een tijd jong ... Proficiat !! en dat ik daar niet heb kunnen van mee genieten (ja ook vn de Leffe's) :-) in mn geboorte stadje . te doemme te doemme

Gepost door: katrien r | 12-05-07

Koppijn ... Bedankt voor het hazen naar weeral een voortreffelijke tijd.
Ik heb bijna 10 km je mooie rug mogen aanschouwen.
En over die après-run : same feelings, maar 't was het wel waard, al die Leffes.

Gepost door: frank spencer | 12-05-07

Torhout Het moet echt wel ferm geweest zijn gisterenavond. Blijkt dat jij me gisteren gezien hebt (ik sta toch tussen jouw lijstje bloggers) terwijl ik een kilometer of dertig meer oostwaarts in Aalter heb meegelopen? Maar ik geef toe, als ik de verhalen lees, vind ik het heel jammer dat ik er niet bij was in Torhout. Tot binnenkort

Gepost door: Harmsie | 12-05-07

te veel pintjes gedronken achteraf... je moet er iets voor over hebben hé. En knap gelopen zeg!!

Gepost door: Ruthje | 12-05-07

sterk Dag Bruno, blij u ontmoet te hebben. Buiten een goeie loper, rappe haas ben jee ook nog muzikant. 'k Heb op de site van Flint naar enkele demo's geluisterd. Mooi! Ook al een passage in Izegem gehad heb ik gezien. Als 't ooit past dan kom ik zeker eens af. Misschien eens een bloggerbal organiseren met top of the bill FLINT !

Gepost door: etienne | 12-05-07

aangenaam 't was heel aangenaam gisterenavond .. en pijn in je hoofd???? -> meer trainen hé!!!

Gepost door: Koen | 12-05-07

12 leffe's loop Enen goeienavond teamgenoot. Hartelijke dank voor het gezelschap vrijdag, koppijn was niet mijn deel, een draaiend hoofd en darmen die de juiste weg niet meer wisten wel.
Hopelijk volgende maand sportdrank, of na 11uur lopen we drie maal zo lang op een toerke...

Gepost door: Achieltje | 12-05-07

Wat was me dat daar vrijdag in Torhout... al die PRs ??!!! Had ieder1 dan zo'n dorst dat hij/zij niet snel genoeg aan de finish kon komen ;-)
Knappe tijd hoor, Bruno - dikke proficiat dus ook van mij. Greets,

Gepost door: Steven | 15-05-07

to leffe or not to leffe, that's the question Inderdaad Bruno, ge hebt blijkbaar weer voortreffelijk gelopen. Maar ook voortreffelijk gezopen ! (hahaha, twas moar e graptjeh wih...) Cheers !

Gepost door: kj | 15-05-07

De commentaren zijn gesloten.