02-05-07

Foei loperke

obelixFoei foei loperke, ik kon het vandaag niet laten, het kriebelde te veel. Ik ben gaan lopen en zou daardoor een surieus pak slaag moeten krijgen.
Alhoewel, hoe is het anders mogelijk om te weten of de knietjes en de enkel en ... nog werkelijk pijn doen.
"het kan geen kwaad om eens een half uurtje te voelen hoe het gaat," dachten mijn hersenen. Het werd dus 40' fartlekken. EN DAT DEED DEUGD (behalve een klein beetje pijn in de knie en de enkel)
Morgen nog es proberen ? hmmmm .... de keuze is moeilijk. Zal morgen wel voelen hoe het voelt ... (ai ai, grammaticale fout, 2 x hetzelfde woord in 1 zin, nogmaals een pak slaag op m'n blote billen)
Nu maar ff rusten terwijl ik het franse presidentsverkiezings debat volg
 
@ Harmsie : zet de koffie (of dat andere sterkere) overmorgen maar klaar, heb wel je juiste adres nodig, zoniet zullen mijn smaakpapillen uitgedroogd naar huis moeten gaan en das nergens goed voor hé

22:19 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Niet te doen!! Dat ge 't lopen niet kunt laten, tot daar toe, maar moet ge dan echt fartlekken? Snelheidswerk is niet goed voor blessurkes he Bruno! Hou het nu gewoon effe rustig tot vrijdag, je knie en voet zullen daknbaar zijn!

Gepost door: Julie | 02-05-07

verslaafd verslaafd .... een junkie heeft er geen gelijken naar ;-) ;-)hou het toch maar rustig hoor

Gepost door: katrien r | 03-05-07

Knie Wat is het probleem met de knie? Nog naweeen van de Marathon of echte blessure?

Gepost door: Homer | 03-05-07

voeling als het gevoel door je gevoelige voelsprieten met voldoende voeling wordt gevoeld, dan heb je zeler een goed gevoel, hoewel je je gevoelsmatig niet overgevoelig mag gaan voelen!

Gepost door: geert | 03-05-07

nice! hey Bruno, heb net wat zitten teruglezen in jouw blog; je schrijft heel tof. amai seg 17kg kwijt, chapeau! Bij mij gaat er niet zo veel meer af, ik probeer al een hele tijd 3 hardnekkige kilo's kwijt te geraken, maar het wil maar niet lukken. :-(

Je reactie op die big mac die je onlangs at, herken ik helemaal. Ik eet al een jaar geen frieten meer. Het eerste half jaar had ik er telkens enorm veel zin in als mijn vriend zijn wekelijks pakje ging halen. Maar toen ik toch eens één frietje proefde was ik vreselijk gedegouteerd en sindsdien hoef ik niet meer naar zijn pakske friet te verlangen als het voor mijn neus op tafel staat :-)

Gepost door: Jess | 04-05-07

De commentaren zijn gesloten.