30-04-07

Rust

popslapMeimaand, rustmaand.
Dit wordt mijn motto van de komende maand. Rustig aan opnieuw opbouwen en zoveel mogelijk rusten voor de komende wilde maanden (alhoewel, met de geplande week-ends zal dat niet makkelijk zijn).
De bedoeling op sportief niveau : bovenop de marathon komen, in het bijzonder, bovenop mijn knietjes komen.
Een goed begin is komende vrijdag 4/5. Dan heb ik afspraak om 17u bij dr Termote uit Zulte. Heb uiteindelijk de koe bij de horens gevat en bij een semi-prof-loper uit de gemeente gaan aankloppen voor de naam van een sportarts.
Ietwat later had ik die dr aan de lijn en de afspraak om al mijn kwaaltjes (van mijn rechtervoet tot mijn beide knietjes, via vervelende duim enz.) in detail te bekijken.
Zodoende wil ik fris en monter kunnen opbouwen voor de St Rembertcorrida en de door Geert geplande 12u loop.

tomaatNog een toemaatje : mijn april km-ers : 118.83. Bijna een PR, het is nl sinds julie vorig jaar dat ik nog zo weinig km-ers gedaan heb in 1 maand tijd.
Doesn't bother me, I did a Marathon this month !

23:13 Gepost door Byrntie in Pijn | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Kl... he. Al die kwaaltjes. Kunnen ze een mens die wil lopen niet gewoon laten lopen??!!

Gepost door: Homer | 01-05-07

Kopietje? Hihi, we hebben bijna net hetzelfde neergeschreven, iets anders verwoord, maar de boodschap is gelijk :-) Veel beterschap, hopelijk kan de dokter je vooruithelpen.

Gepost door: Julie | 01-05-07

snif snif Ik vermoed dat er een besmettelijke weblogloop aan de gang is, helaas van de neuzen... Ik ben ook al geveld. zou 1 mei het feest van de bacterie-arbeid zijn ? De lange duurloop van vandaag is dus bezig... in mijn neus !

Gepost door: jogginggirl | 01-05-07

Geniet van je ... geplande rust , het zou nog wonderen kunnen doen

Gepost door: katrien r | 01-05-07

Koffietje Ha. Je komt vrijdag in mijn buurt want Dr. Termote is een verre buurman van mij. Hij is een zeer goede sportdokter met veel atletiekervaring. Hij is overigens zelf een loper en bovendien lid van de club uit jouw buurt: Grijsloke.
Mocht het vrijdag wat te langen duren in de wachtkamer (dr. Termote heeft op dat vlak een reputatie), moet je maar eens binnenspringen voor een koffietje of iets sterkers.

Gepost door: Harmsie | 02-05-07

Effe de batterijen opladen... door een rustperiode in te lassen, en daar bovenop ook nog een echte sportdokter consulteren, lijkt mij een goed idee ! Geniet van je welverdiende "rust"periode ! Greets,

Gepost door: Steven | 02-05-07

De commentaren zijn gesloten.