27-04-07

aiaiai

startVandaag ben ik er eindelijk terug in geslaagd om te lopen. Na bijna 2 weken rust werd het eens tijd dat ik weer wat conditieopbouw zou doen.

Vanavond dus (na het gras afmaaien) dan maar vertrokken voor een Extensieve Run van 60 à 75 min.

Resultaat :

training
Ietwat trager dan verwacht, maar da's volkomen normaal met de 2 extra kg en het warme weer. Ik ben er zelf in geslaagd om es wegen te belopen die ik in mijn voorgaande 2.000km te ontmoeten.
So far, so good ... het enige probleem : vanaf 15' begon ik afgrijselijke pijn te hebben in mijn linker knie. Ergens waar ik tot op heden nog nooit iets gevoeld had. In het begin was het op en af, maar na 40' was het bijna continu. Dan maar de snelste weg naar huis genomen, "bergop" over de Kasterberg.
Het bizarre is dat het bijna geen pijn deed wanneer ik bergaf liep (normaal zou dit de plaats zijn waar men pijn heeft) maar wel bergop. Heel bizar fenomeen
Het was trouwens dezelfde pijn die ik had bij mijn 1ste losloping 2 dagen na Parijs. Zouden mijn benen met 1,5 week volkomen rust nog niet voldoende gerust hebben ?

 

22:41 Gepost door Byrntie in Pijn | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

pijn in knie ik heb na mijn marathon 3weken lang pijn in mijn knieen gehad , maar dat gaat heus wel over .

Gepost door: roadrunnerke | 27-04-07

Glucosamine Schreef je niet al eens dat je kniepijn met kraakbeen te maken had? Ga naar de apotheek en vraag zakjes glucosamine. Ik drink die nu ongeveer al 10 dagen (1 per dag) en de pijn is zo goed als verdwenen (en 't komt van de sportarts he, 'k heb het niet zelf verzonnen). Veel beterschap met je knie

Gepost door: Julie | 28-04-07

Verzorg je goed ... Meer kan ik niet zeggen , hopelijk gaat het rap over , ik duim alvast ;-)

Gepost door: katrien r | 28-04-07

Geen idee!. Ik heb geen idee en een ieder heeft een andere ervaring en gevoel na een marathon, daarom is het ook zo byzonder...Niet alleen de marathon zelf is belangrijk , maar voornamelijk hoe je er uit gaat komen en dat kan voor een ieder anders wezen.
Zelf dacht ikj na 2 weken niet lopen na de marathon klaar er voor te wezen om weer eens te beginnen met lopen, helaas allerlei pijntjes en het voelde niet goed aan, uiteindelijk4 a 5 weken na de marathon niet geloven omdat mijn gevoel zei..NEE niet doen..Kijk ook eens op mijn weblog naar de maand Oktober 2006 de marathon van Amsterdam, mischien vergelijkbaar?.
Luister na je zelf en je gevoel.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 29-04-07

Nog naar je archief gekeken en je hebt je marathon best wel goed gelopen..maar persoonlijk vind ik wel dat je niet erg veel maand km hebt gemaakt richting de marathon van Parijs..of heeft dat een reden?...
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 29-04-07

De commentaren zijn gesloten.