19-04-07

Paris, nabeschouwingen

Photo officiel 2Vandaag ben ik er in geslaagd om na veel geduld de officiële foto's van de officiële fotoleverancier te halen. Lijkt me nogal wiedes dat het zo traag ging, want er zijn vermoedelijk 34.999 andere personen die op hetzelfde moment die foto's wilden bekijken.

Hoedanook, 4 dagen later, na het doorprikken van mijn mooie blaar onder een teennagel die me surieus op de zenuwen begon te werken, heb ik de indruk dat Parijs goed uit mijn benen verdwenen is. Dinsdag had ik juist wat pijn bij het uurtje loslopen, maar alles is weer OK.Photo officiel 4 

Heb zo tussentijd nog wat kunnen nadenken over mijn prestatie zondag.

Vooreerst het dubbel gevoel van tevredenheid-teleurstelling : Tevereden want ik heb een marathon uitgelopen, teleurgesteld want ik heb er meer dan 4u30 over gedaan. Mijn streefdoel was in minder dan 4u lopen maar het was nogal snel duidelijk dat het niet haalbaar zou zijn. Worst case was 4u30 of sterven, en het is optie 2 geworden. Gelukkig merkte ik bij het nalezen van andere blogs, dat ik niet de enige was die optie 2 moest kiezen gezien de omstandigheden. Kortom, het is mijn schuld niet (makkelijk excuus natuurlijk)

De grote vraag, waarom een klop na nog geen 25K ? Awel, ik vermoed dat volgende meegespeeld hebben : carbo-loading niet goed (lees slecht) uitgevoerd, maar 1 LSD >30k gedaan tijdens voorbereiding, te weinig herstelrust/slaap en misschien iets te veel gedieet tijdens de laatste maanden en dus te weinig eiwitten & vetten als reserve.

Maar ja, ze noemen dat ervaring opdoen zeker ?

Hoe zal ik het weten ? Door het wat anders aan te pakken voor Eindhoven misschien ? Ik weet het jullie te zeggen in het najaar.

Nu de volgende stappen en dit begint als mijn teerbeminde straks niet te laat 't huis komt, aan een poging van een kleine losloping om toch klaar te zijn voor de 12K tijdens de Eurojogging komende zondag waar ik haas zal spelen voor een collega.

Zijn er trouwens nog andere bloggers die er zullen zijn ?

 

tomaat

Nog een toemaatje : veel plezier en succes aan de marathonners van volgend week-end. Jullie hebben geluk, naar het schijnt zal het maar 25°C zijn. Goede moed, we zijn met jullie !

19:46 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

proficiat !! Mag ik je nog een late proficiat toewensen, met zo'n temperaturen het karakter hebben om door te zetten, knap.
'k Ben er zeker van dat je de 100 km ook aankan
:-)?

Greetz

Gepost door: Kristel | 19-04-07

zondag ? Ik begrijp uw voorliefde voor ZONdagen, maar Harelbeke is zaterdag ! anders is 't hazen na pasen...

Gepost door: jogginggirl | 19-04-07

Niet zo streng Niet zo streng zijn voor jezelf hoor Bruno, ik denk dat vooral de warmte een grote rol gespeeld heeft zondag, en ik vind nog altijd dat je het goed hebt gedaan. Zeg, zou jij misschien eens als je nog in Brussel bent de shirts voor de West-Vlamingen komen ophalen, dan zitten ze toch al in de regio en kunnen jullie het onderling "arrangeren". Allez, 't is maar een vraag he.

Gepost door: Julie | 19-04-07

ultra Ja Bruno, misschien eens een ultraloop proberen ?

hahaha....

Gepost door: kj | 23-04-07

De commentaren zijn gesloten.