17-04-07

The day's after

Vooraleer de officiële foto's eraan komen, ben ik toch gestart met het verhaal na Parijs.

Pizza & wijnVooreerst mijn rustdag gisteren : 's middags mijn 1ste pizza sinds maanden en dit samen met een glazeke (of 4) wijn. Mensen dat kan smaken.

Voor degenen die het bizar vinden dat ik het tot gisteren uitgehouden hebben, niet ongerust zijn, zondag avond zijn we nog een McDonalds gaan opzoeken in het centrum van Parijs. Wie had gedacht dat die BigMac zou smaken heeft het totaal verkeerd op : die smaakte zelf niet. Zijn mijn smaakpapillen dan kapot ? De wegen van de marathoniens zijn ondoorgrondelijk.

Gisteren morgen was het ook naar het schijnt een raar zicht om me van de trap te zien komen (gelukkig zonder foto bewijslast, oef) Dan maar gisteren avond een 30min losfietsen op de home trainer.

Programma vandaag : bouffen en (spijtiggenoeg) werken. Vanavond frieten. Amaai die maag zat vol. Dan maar 55min rustig los gaan lopen. SLECHTE KEUZE Bruno de linkerknie ging niet akkoord. conclusie : enkele dagen rusten en pas vrijdag nog een poging ondernemen van loslopen. Ik wil namelijk niet volledig ondergaan bij de Eurojogging samen met collega's.

Voordeel van mijn loopje vandaag : spierpijn is bijna volledig weg. Niet volledig slecht dus.

Allé Bruno, eet nog een chocolade eitje en kruip in je bed (1st wel nog de kandidaten van de Franse presidentsverkiezingen beluisteren, moet toch weten voor wie ik ga stemmen zondag!)

22:07 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Franse verkiezingen - eerste peilingen Bruno for President !

Gepost door: frank spencer | 18-04-07

dikke proficiat! Jij weet je eerste marathon wel uit te kiezen!! Een heel mooie tijd gelopen in zulke omstandigheden en ik kan mij volledig voorstellen hoe die laatste kilometers gingen. Nogmaals dikke proficiat en laat de wijn, hamburgers, friet en pizza's maar smaken!!

Gepost door: Dirk | 18-04-07

recuup nu je toch in prima conditie bent : geen zin om dit weekend je 2de marathon te lopen ? 't zal beter weer zijn (alhoewel....)
BTW : je bent al een stuk beter dan de meeste canvas marathonlopers, en je deed het ZONDER die begeleiding ! Proficiat !

Gepost door: jogginggirl | 18-04-07

straf een late proficiat. met dergelijke temperaturen 42 km lopen is niet voor te lachen. Ivm dat bigmac gevoel, ik ken dat. Na een marathon smaakt me niet echt veel. Drinken daarentegen gaat er altijd wel binnen.

Gepost door: johan | 18-04-07

De commentaren zijn gesloten.