09-04-07

Tradities

Den Bruno lanceert nieuwe tradities : alternatieve werktrainingen 1 week voor een belangrijke wedstrijd.

opritVorig jaar stond mijn 1ste grote wedstrijd voor de boeg : de 20K van Brussel. Dit was de zondag van het hemelvaart week-end. Die donderdag ervoor ben ik met mijn traditie begonnen. Toen was het onze oprit heraanleggen met lekker belgisch weer : GIETENDE REGEN. Conclusie : we zijn door onze regenput gezakt (wel gepast bij regenweer hé ). De zondag erna kreeg ik de opdracht van mijn vrouwke dat ik hoedanook koste wat kost die 20 k zou lopen. "Je hebt er 4 maand voor getraind, dus doe je het. Punt uit". Ik had dus geen keus.

Tradities zijn er om nageleefd te worden. Dit jaar was ik wel niet van plan om bij ons 't huis afbraakwerken te doen (toch niet dit voorjaar). Dan maar gaan helpen bij een vriend in Wevelgem (ja die gemeente van o.a. Jogginggirl, Christophe, Muriel, ... sorry iedereen van de leiestad die ik vergeten ben op te

Zwaar labeurschrijven, maar mijn hersenen werken op paasmaandag nog niet op volle toeren). Enfin, om een lang verhaal kort te maken : het was opnieuw zwaar labeur. Zo zwaar dat we elkaar moesten ondersteunen tijdens het werk om niet om te vallen (de mensen die me niet zouden herkennen, kijk naar dat beginnend kalend hoofdje). Een soort alternatieve cross training?
Gevolg : heeeeeeeeeel zware benen. Gisteren ging ik voor een laatste LSD van 1u30 voor Parijs en dat viel nogal wat tegen. De benen wilden niet mee.
Conclusie : vanaf nu rusten en carbo-loaden samen met flexuim- en cooling gells tot de benen weer goed zijn.
Programma van de week : vandaag wat herstelfietsen bij trage hartslag (een vrije vertaling van een fietstochtje doen met de familie) en woensdag nog een poging tot 30min loslopen.

08:40 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

bouwfirma Bruno Hei, da's pas een work out, alles geven om niet enkel zware benen, maar overal spierpijn te hebben ! (en een zwaar hoofd bij de afsluitende drink ?) Recupereert nu goed hé ! En veel succes zondag !

Gepost door: jogginggirl | 09-04-07

zoeken je zoekt de miserie wel op hé, door nog zo'n dingen te doen vlak voor je eerste marathon! Nu dus rusten hé Bruno!

Gepost door: Ruthje | 09-04-07

Ook op zoek? Ik snap het: je wil ook geblesseerd raken tegen Parijs zodat we samen door de lichtstad kunnen strompelen :-)

Gepost door: Julie | 10-04-07

De commentaren zijn gesloten.