06-04-07

Pano, vino i Fromagi

250px-BoursinDank u reagerende bloggers zoals Jogginggirl en Geert. Dankzij hen weet ik weer waarvoor ik loop, nl eten.
Dankzij het lopen ben ik gaan dieten en ben ik enkele (lees 17) kilootjes afgevallen en begin daarom bij het naderen van een marathon (lees een marathon in het grootste kaas- en wijnland) steeds meer zin te krijgen in de specialiteiten van dat land. Er zit maar 1 iets wat ik daartegen kan doen. Zo snel mogelijk die marathon uitlopen dat ik zo snel mogelijk die "pano, vino i fromagi" kan opsloberen.
Voor wie dat laatste niet begreep, het is een poging om een erg bekend frans spreekwoord es in het italiaans uit te spreken.
In mijn moedertaal zal het wel wat natuurlijker klinken : "e stutte,  e goie flasche èn woa gruière"

23:06 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Betekenis? Zo lekkere snoepdoos!! Ben je maar liefst 17 kilo afgevallen? Ontzettend goed van je! Bij elk stukje kaas en slok wijn moet je daar aan denken. Bij ons in Nederland zeggen ze : elk pondje gaat door het mondje. En weet je hoeveel calorietjes er in kaas zit? Heel veel, dus een paar stukjes hè?
Succes deze laatste week, rustig aan doen, GEEN alcohol en goed en gezond eten!
Fijne paasdagen!

Gepost door: Petra | 07-04-07

kg 'etjes oei, zou motivatie voor duurlopen in correlatie staan met natuurlijke affectie voor lekker eten en een goed glazeke ? Maar wat was er het eerst ? Soit, in elk geval kunnen verloren calorietjes dans la douce France met verve aangevuld worden... Let wel op van de alcoholschock, een lichter atletenlichaam is sneller voldaan (in promilles)... (wat dan weer goedkoper is op een terraske)

Gepost door: jogginggirl | 07-04-07

17 kilo...jawadde ! dan heb ik er nog een paar te gaan !
Hou je taai de komende week, en loop ze...volgend wknd !Greets,

Gepost door: Steven | 07-04-07

De commentaren zijn gesloten.