01-04-07

Het week-end is ...

...een moment waar het op z'n minst even druk is als in de week.

stressEen kleine illustratie hiervan : mijn zaterdag programma : veeeeeeeel te vroeg opstaan tgv het lawaai van de kids, al lopend de kleren aantrekken om vliegensvlug de hoogstnoodzakelijke boodschappen te doen, met spoed een spaghetti in mijn strot stroppen om ternauwernood te vertrekken om de auto te gaan afzetten aan het station van Waregem. Op de "gemakken" naar huis lopen en beseffen dat het loodzwaar lopen is met een spaghettivolle maag. De douche binnen en buitenstormen om met een half afgedroogd lichaam naar de repetitie te crossen.

marollenNa de 1ste helft van de repetitie naar huis vlammen om het vrouwtje op te halen om een wandel-eet-tocht te doen in de Marollen in Brussel en zo de plaatselijke sfeer op te snuiven.

Daarnaa doodop achter het stuur beseffen dat er nog veel te veel volk op de autosnelweg is op zaterdag avond

En last but not least : in bed ploffen en snurken tot de kids je 's anderdaags wakker tieren. Kortom : business as usual.

Toch nog effe loopnieuws : de maandtotalen
meer dan 1 dag gelopen : 26:03:43 in 17 trainingen (waarvan 75% in ER zone), 257,11 km; 19.323 kCal; eindgewicht : 71.8 kg
Een maand van alle records
Het zal nog heel lang duren voor ik die nog eens breek

10:26 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

PFFFF Je wordt al moe van het lezen alleen!!

Gepost door: Homer | 01-04-07

troost je !!! Ik ken het ook maar al te goed. Zaterdagmorgen werken, tussendoor wat spaghetti gegeten, om 13u werd ik afgelost. Loopkledij bijeenscharrelen, kids afzetten bij de jeugdbeweging, mijne loopmaat gaan afhalen, op weg naar Ingelmunster (wedstrijd...). Mij moeten haasten of ze sloten de wedstrijd af ;-). Nadien klein beetje op adem komen en wat drinken, naar huis... thuisgekomen... geen tijd gehad om te douchen, maar direct naar manlief vertrekken, samen wat eten en dan snel naar mijn ma om haar gerust te stellen en dan naar huis in 't bad. Tegen dan was het al 21u45....
Ge zoudt voor minder stress kweken hé ;-)

Gepost door: Els | 01-04-07

Herkenbaar Bij ons zijn alle weekends hektisch ...
Pff, je zou op den duur verlangen naar de maandag, wanneer ik achter mijn bureau terug tot rust kan komen :-)
Troost je : na 15 april gaan we niet weten wat gedaan met de vrijgekomen tijd.

Gepost door: frank spencer | 01-04-07

Geluk Daar zeg je zoiets! Nog een geluk dat we de maandag op het werk een beetje kunnen rusten en bekomen van 't weekend he! Allez Parijsbuddy, nog 13 dagen en 't zit er al op! Wat zou er dan op onze blog staan? Heb jij een glazen bol?

Gepost door: Julie | 02-04-07

Alles went Bij ons is dat wekelijkse kost, kan je je voorstellen, 4 kinderen die allemaal wel wat doen.
Moest je het vergeten zijn records zijn er om verbroken te worden, al zijn het (maar) totalen.

Gepost door: Marc | 03-04-07

De commentaren zijn gesloten.