30-03-07

Aftakeling

De dagen volgen elkaar op en trekken steeds meer op elkaar. Druk, drukker, dukst, duksterder, duksterdersterdester ... Gelukkig loop ik nog wat hier en daar maar het mag al niet meer zo veel zijn, zoniet lukt die afbouwweek niet.

Het enige probleem : ik mag niet te veel meer lopen. En toch heb ik er zo'n zin in. In principe zou ik nog maar 12 km mogen lopen en dan ben ik aan mijn 50 toegestane km-ers deze week.N_060112_nmbs_b

 

 

Morgen zitten die erop. Mijn zusje komt namelijk de auto lenen van mijn teerbeminde en ik heb beloofd om die te gaan af zetten aan het station van Waregem (waar ze met de trein naartoe komt) zo dat ik al lopend naar huis kan komen. Dit goed voor een LSD van 90min met om de 30min 15min aan M tempo. Ik vrees echter dat die 12 km weer maar een utopie zullen zijn en dat het eerder 15km zullen worden. We shall see.

Over het station : niet slecht hé : met de trein afkomen om met de auto te gaan rijden. De trein is altijd een beetje reizen.

 

buikspierenNog een extraatje ivm aftekeling : mijn lichaam neemt dat blijkbaar iets te letterlijk op. Aan mijn LSD van vorige zondag heb ik een surieuse buikspierpijn overgehouden. Hopelijks is dit tegen 15 april voorbij.

21:59 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-03-07

Met de auto op stap

renaultMet dit mooie lenteweer kwam ik vandaag lekker vroeg 't huis. Hoera, ik zal de kids in bed kunnen stoppen, het gras maaien, wat naar het nieuws kijken en van m'n vrouwke genieten en net na het vallen van de zon, 1uurtje gaan lopen.
so far het goede nieuws
Nu de werkelijke feiten : Bruno zou je mijn wagen naar de garage kunnen brengen en vanavond kun je niet gaan lopen want het is vergadering van het oudercomité.
Vlam, daar gaan mijn mooie plannen. Maar waarom het nuttige niet aan het aangename koppelen : nl de auto naar de garage brengen en op de dooie gemakskes naar huis lopen om tegen 20u 't huis te zijn en dus net op tijd voor de vergadering van het oudercomité. Azo gezeid azo gedoan!
bril-zonDat rustig lopen ff vervangen door om de 25' ER, 10min M hartslag te lopen. Ik had zelf een natuurlijke klok die me zei hoelang ik nog mocht lopen : de zon. Zolang die niet onder was, was het nog geen 20u (makkelijk hé). Trouwens de ideale gelegenheid om nog es mijn loopzonnebril te gebruiken.
Voor de liefhebbers : de (tussen)tijden :
training

Nu rest me nog maar verder afbouwen en mijn lijf laten recupereren tot Parijs.

21:44 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

25-03-07

Het zal je leren

chimayGisteren morgen ben ik als een uitgeruste man opgestaan. Het zag er goed naar uit dat deze zwaarste week van mijn programma goed afgerond zou worden. Door omstandigheden was ik er echter niet in geslaagd om al mijn week trainingen af te ronden, dus het zou een 2 trainingen week-end worden.
Vooraleer te trainen moest ik nog eerst binnenwippen in de Colruyt en moesten we ff binnenwippen bij oude bekenden. Het was wel een slecht moment om bij die mensen aan te komen : 11u stip, beter gekend als apperitief tijd !
Vooraleer ik iets kon zeggen stond er een bruine Chimay op tafel.
"1tje kan geen kwaad," dacht ik vol enthousiasme. Het is mijn laatste druppel alcohol voor Parijs en dan stop ik ... bij de 5de Chimay ben ik dan ook gestopt ... met tellen want ik kon toen niet meer tellen. Nooit gedacht dat de wegen van Kaster zo kronkelend waren!
De wegen van de Kluisberg waren dat trouwens ook ... De hartslag vloog de hoogte in. 1 voordeel, de alcohol wasem deed iedereen vluchten en ik had een zee van plaats. "Kèn min père gezien tonne" (voor de Westvlaamsleken : "het was nogal uiterst zwaar"). Khad maar niet zo moeten stoefen over mijnen lage harstlag vrijdag ! Het zal je leren Bruno
"Zondag beter !"
Dat dacht ik toch tot vanmorgen. Om 7u30 (lees 6u30 wintertijd, voor degenen die het geluk hebben om die rotuitvinding van tijdverandering niet te kennen) had ik afgesproken met Bart (aka de Canvascrack) een 32K LSD te doen op de wegen van de wandeltocht diezelfde zondag in Kaster.
HKIRUNNa 500m wist ik het al : ik zou een ongewilde afspraak krijgen iets later.
Hij zat goed verstopt tussen de wandelaars en ik heb hem niet gezien maar voor de 1ste keer heeeeeel goed ontmoet na 20km : de gevreesde, vervloekte, onvermijdelijke maar zeker-op-afspraken MAN MET DE HAMER
En hij heeft goed geslagen ("Jè min nie gemest wè"). Dan heb ik de tocht maar iets ingekort tot 27.78km.
Zo ben ik weer een ervaring en veel spierpijn verder.
Deze week heb ik de 80km grens niet gebroken maar ben toch niet ontevreden met de gelopen 78,54km. Nu beginnen af te bouwen naar Parijs
Week

16:18 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

23-03-07

Traaaaaaag

graag traag-affiche kl Vanmiddag kreeg ik een SMSke van Carl een beginnende loper waar ik soms mee ga lopen. "Zin in een loopje vanavond ?" Oh ja, dat past goed in mijn (voor de verandering) door elkaar gesmeten schema. Dan maar samen gaan lopen na de afhaling van de wijnen van de wijndegustatie van volgende week.
In navolging van de Frank Spencers champagnefles verloot ik een flesje rozé uit die degustatie aan wie de 12.000ste hit op mijn pagina doet. Zo zullen jullie zien wat jullie gemist hebben op die degustatie

Enfin, terug naar onze koetjes : bij Carl aangekomen, zag ik dat hij geïnversteerd had in een Decathlon hartslagmeter (die hij nota bene ipv €60 maar voor €24.5 heeft kunnen kopen de leperd). Hij wist wel nog niet wat zijn werkelijke max hartslag was.

gd-asset_6001005

Jullie voelen me al komen : moest getest worden natuurlijk. Op naar de steilste klim in de streek, de scherpe kant van de Tiegemberg. Daarboven ff extrapoleren op welke snelheid hij zou moeten lopen om extensief te trainen en dat 30min proberen.

Awel, da was traaaaaaaaaaaaaag. Ben dat niet meer gewoon. Op een bepaald moment was mijn hartslag zelf gedaald tot 129 (normaal tempo in training gemiddeld = 164).

Na 1u10 liet ik hem 't huis en ben dan nog es 20min op marathon tempo gaan lopen. Gevolg, ondanks dat laatste was mijn gemiddelde hartslag op de training maar slechts 153 (ipv de gebruikelijke 164)!

Kan geen kwaad zekers van es extra traag te lopen ?

22:46 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

21-03-07

Spring es in dé air

www punt fitness streepje island punt comEergisteren (voor degenen die slecht zijn in geschiedenis was dit maandag dus) was het traditiegetrouw "maandag, fitness dag". Naar het schijnt is dat de kunst van spieren verder te ontwikkelen zonder zich daarbij te pijnigen.
Dit laatste is blijkbaar niet weggelegd voor mijn lichaampje. Bij de oefeningen van de kuiten voelde ik plots weer de pijn in mijn rechtervoet. Oeps ... ietske te ver geweest. Om een lang verhaal wat in te korten : vanaf heden tot Parijs dan maar voor het zekere wat ontstekingsremmers nemen.
Voor de rest, niets nieuws onder de zon (hum hum waar is die zon dan wel ?) : veel te druk en veel te weinig tijd.
Het programma voor de rest van de week (incl gisteren en vandaag) :
dinsdag : rustdag
woensdag (vandaag) : 90' ER (= 15,76 km)
morgen donderdag : vergaderdag dus verplichte rustdag
vrijdag : das nog ver en dan zien we nog wel
zaterdag : oeioei ... das nog verderweg en het zal weer hagelen zeker die dag ?
zondag : aha : 1 uurtje minder slapen voor een LSD dag ... leve die drug  + nog maar 3 weken dag. Kzal die drug trouwens straf nodig hebben om mijn uurtje minder slaap te verwerken.
 
Hellep ... stressie ... Parijs komt er  veeeeeeel te snel aan
 
15727622.lenteOh ja, voor degenen die het nog niet weten : naar het schijn is de lente in het land. Toch de kalendelente ... nu nog het weer !

23:18 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-03-07

Windy Sluis

Dossart Sluis 18-03-07Gisteren was het weer zover, een wedstrijdje lopen. Deze keer om te zien hoever ik sta met de voorbereiding van Parijs. 's Morgens zag het er wel niet zo goed uit, tegen onze goesting in stormden we door de regen naar de auto om Frank Spencer te gaan halen. Toen hij zijn sporttas ging halen stond zijn Betty maar greitig te lachen met die zotten die in de regen zouden gaan lopen.
Rap door de regen naar mijn schoonouders om de kids en het vrouwke af te zetten en dan maar op weg naar Sluis.
Bij het ophalen van ons rugnummer ontmoetten we al snel wat bloggers, o.a. Julie (inclusief zetelatleet) en Ruth die nog steeds beweerden als laatste te lopen (lees hun verslag maar). De volgende was Sven en in de kleedkamers volgde nog een hele hoop zoals de voetballiefhebbers Koen VS (immer herkenbaar met en zonder zijn bandana en Koen SGEE. Gelukkig waren er ook lopers zoals B@rtman,  Crazybob, Harmsie, Francis (moeilijk te herkennen met al die kleren aan), Dirk (moeilijk te herkennen zonder Duvels); Kristof. In de verte zag ik dan nog Qterra en Geert McDonald's. (Spijtiggenoeg heb ik Philippe gemist, volgende keer moet ik dus beter opletten) De afwezigen hadden ongelijk want het was nogal een goede ambiance in de kleedruimte.
Es buitengekomen, was de ambiance voorbij. Hoe zou ik het kort kunnen samenvatten : WIND, of beter : VEEEEEEEEEEEEEEL WIND.
Yep, het zou leuk worden.
Al opwarmend liepen we met Frank, B@rtman en Sven naar de start en daar zag het er niet veel beter uit.

Maar over de wind kunnen jullie veel lezen in de verslagen van de hierboven vermeldden.

De wedstrijd was dus loodzwaar maar wel met prachtige landschappen. Samen met Frank hadden we de insteek genomen om op marathon tempo proberen te lopen, kwestie van in te schatten of we goed zitten met onze trainingen of niet. De spraakwaterval samen met Frank was wel van korte duur tgv de wind. Nog beter, na 4 km zijwind-tegen, bleek dat we een groepje van 15man stonden te hazen. Profiteurs !

Iets later liep ik Frank los en ging ik lopen samen met een franstalige die Sluis liep als losloop wedstrijd na Spa zaterdag (en ik die dacht dat ik de zotste was in huis)

Het werd dan wel steeds zwaarder, zeker met de laatste km-ers volop tegen de wind bonken. Gelukkig kreeg ik ondersteuning van 4 van de mensen die we 10 km eerder gehaasd hadden.

Eindresultaat : 1:50:55. Nen vetten PR (maar liefst 6m37 onder mijn tijd in Egmond! en niets van spierpijn vandaag!).

De wedstrijd is in 1 woord samen te vatten : KARAKTERTRAINING (de eer voor dit woord komt wel aan Frank).

Na de wedstrijd nog wat nagezeverd en de 12u wedstrijd besproken met Geert-met-de-vlotte-pen en dan op naar huis.

Nog een fotooke in mijn Kalenji outfit (gepikt van Julie haar blog, hopelijk neemt ze me dat niet kwalijk) : Bruno

Ben er wel goed herkenbaar in hé met mijn Petra-rode-veters en sikje.

Het was wel leuk om Petra es live te horen (niet moeilijk, ze schreeuwde al supporterend volledig Sluis ondersteboven)

Nog een petje af voor roadrunnerke die speciaal uit het verre Zuid-West-Vlaanderen afgekomen was om ons te steunen in deze winderige tijden.

 

Volgende keer zorg ik zelf voor foto's, heb namelijk net een nieuw fototoestel besteld : een Canon Eos 350d (de foto hieronder is om mij nog een beetje te laten kwijlen)

canon 350d

10:50 Gepost door Byrntie in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

17-03-07

Crossdrinking

smog

Gisteren zou ik in principe nog een laatste training moeten gedaan hebben voor de Zwinstedenloop in Sluis. Dit was niet gerekend op de mooie Belgische (lees vlaamse) smog ! Dit is weer een mooi belgisch verhaal. In Vlaanderen was de lucht deze week zo vervuild dat we maar 90 mochten rijden op de autosnelweg. Iedereen hield er zich zo goed aan dat de gemiddelde snelheid  eerder naar de 70km/u ging dan naar de 90, dit door allehande mensen die panikeerden vanaf ze 1km verder een vrachtwaten op het middenvan zagen rijden.

Kortom, mijn volledige weekschema werd overhoop gesmeten.

douane2

 

Woensdag had ik echter wel de oplossing gevonden (niet aan de overhoop gesmeten agenda, maar aan het traag rijden). Effe de taalgrens overspringen en daar mocht men nog steeds 120 doen ! Want zoals iedereen weet, stopt de luchtvervuiling volgens de regels der kunst, aan de taalgrens.

Hoedanook, het gevolg van de overhoopse agenda : vrijdag te laat 't huis en dus geen tijd om te gaan lopen maar wel tijd om wat caloriekes op te slaan tijdens wijn

 

 

de jaarlijkse wijndegustatie tvv het oudercomité van de VBS Kaster

Mocht er iemand wat wijn kopen, aarzel niet mij te mailen, we hebben een mooie lijst van gevarieerde wijnen tegen democratische prijzen

09:16 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-03-07

1 maand

whopper

Vandaag is het welgeteld 1 maand voor de marathon van Parijs (voor wie niet zou kunnen tellen, tussen 15 maart en 15 april is het naar het schijnt net 1 maand). Hopelijks kan ik dan zeggen dat het nu voorbij is en kan ik lekker genieten van een lekkere BigMax of Whopper die ik nu maanden moest missen!


Voor de Jungfrau liefhebbers, ik weet een mooie trainingsrun voor jullie : op 20 mei vindt de 36ste omlook Kluisbergen plaats met daarbij een (naar het schijnt) schitterende 20km 3provinciënloop bij met af en toe een klein heel steil hellinkje.

 

Oh ja ik zou het vergeten, mijn trainingske van vandaag (let niet op de max en gemm hartslag, mijn Garmin liet het regelmatig afweten):

1:06:02; 10,93km; 6m02/km; AHR 169

22:24 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

14-03-07

Cross-week

Goe bezig Bruno

Vorige week tot zaterdag met keelpijn niet gaan lopen. Zondag dan maar inlopen (ik dacht een 20-25K te doen) tot ik 's morgens een tel krijg van mijn beste vriend die onverwachts en hoogdringend op zoek was naar mensen die hem konden helpen zijn keuken af te breken !

De aannemer die normaalgezien 2 weken later zou afkomen om een veranda te zetten ipv een keuken, was van gedacht veranderd en zou halsoverkop maandag beginnen. Kortom : zondag werd een 1ste cross training in de vorm van afbraakwerken met de nodige armelijke spierpijn op maandag morgen tot gevolg. Naar het schijnt zijn hiervan foto's op komst (van de afbraakwerken en niet de spierpijn natuurlijk)

Weektotaal : 1:07:54 voor 10,54 km in 1 training.

Deze week : maandag = fitness dag. 3,72 km joggend ernaartoe en daar te plaatste 1,5 km à M tempo verder "opwarmen". "Opwarmen," hoor ik jullie vragen ?

Yep, na Frank en Betty Spencer evenals Roadrunnerke, kon ik niet achterblijven, de mensen van het Kortrijkse vliegen in het spinnen !

spinningsmallVoor de mensen die dit nog steeds niet zouden kennen : dit is een soort pseudo fitness activiteit waar men op een fiets achtig ding erin slaagt om nieuwe beenspieren te ontdekken waarvan men in de verste verte niet zou durven denken dat ze bestaan terwijl men zit/staat te baden in een zékenat T-shirt waarmee men ietwat later naar huis moet lopen (nvds zékenat is westvlaams voor kletsnat)
Heb wel het vermoeden dat dat laatste (dat van dat lopen) geen standaard optie is voor het spinnen.
Vandaag is het me dan eindelijk gelukt : 16.7 km in 1:33. De bedoeling was 45' loslopen maar ik vrees dat het wat uit de hand gelopen is.
Programma voor rest van de week :
  • donderdag : 45' lostlopen (poging 2)
  • vrijdag : 60' ER met erna wijnproefavond voor oudercomité
  • zaterdag : afbraakwerken deel 2 + repetitie Flint
  • zondag : Zwinstedenloop Sluis

Kortom : een doordeweekse week

 

21:59 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

10-03-07

Notenboek

Het nadeel van met een pijnlijke keel 't huis opgesloten te zitten, is dat het heeeeeel erg pijn aan het hart doet om te zien dat de 2 enige zonnige dagen die we de laatste 6 maand hadden, gebruikt moeten worden om de zon van binshuis uit te moeten bekijken.

Het voordeel is dat men kan beginnen met het lezen van het notenboek dat men onlangs gekocht heeft. Na Petra, Julie, ... heb ik met het boek "I run therefore

HKIRUN

 

I'm nuts"  van Bob Swhwartz aageschaft. Een echte aanrader !

Voor wie es wil horen dat we niet abnormaal zijn om bijna dood over de eindstreep te komen terwijl we door een running-foob bevraagd worden of dit wel normaal is en we niet beter onze psychische toestand eens zouden moeten nakijken. Of het wel normaal is dat we vanaf 100m afstand voor we ergens binnenkomen reeds kijken of er niet iemand ziek is die ons wildvreemde bacteriën zou doorgeven waardoor we onze geliefde 34km oefenjogging zouden moeten aflassen terwijl die zieke languitgerekt in de zetel de laatste aflevering van Big Brother ligt te bekijken ...

Voor de mensen die de laatste 6 jaar op mars, pluto of venus geleefd hebben en Big Brother niet kennen : jullie missen niets!
Gisteren heb ik daar per ongeluk op gezapt. Mijn laatste hersensellen waren op slag dood door het hoge niveau van het programma. Had ik het vroeger geweten, dan had ik niet gezapt en verder gekeken naar de rare vlaamse snuiters op "één" die pogingen deden (en er trouwens goed in slaagden) om het vlaamse lied te vermassacreren. Ik begon op slag te vinden dat bv Ann Christie mooi zong. Had je me dat 2 dagen geleden gezegd, dan zou ik je vierkant uitgelachen hebben. Mijn excuses dus voor Ann

13:06 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

08-03-07

 

keelSorry, geen griep ... het is een keelontsteking.
Kwestie van juust te zijn.
Ik begin zelf de smaak van die grogs met Russische wodka te lusten. Eind vorig jaar hadden we nog 3 0,5L flessen die we begin 2000 op een russische markt gekocht hadden, staan. Tgv mijn vorige keelontsteking en de actuele is die voorraad snel aanhet minderen.
Oproep : mocht er iemand ooit een marathon lopen in rusland, kan hij me dan enkele van die flesjes meebrengen ... tegen mijn volgende keelontsteking

 

Alhoewel, die anti virRUS van Homer zou nu wel van pas komen (whoehahaha, wat ben ik toch grappig wanneer ik ziek ben)

20:28 Gepost door Byrntie in Pijn | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

07-03-07

Griep in het land

Dank u Elastimam !

Dankzij jou moest ik niet ver zoeken om een mooi beeldje om mijn gevoel van de dag te uiten, ik voel me zzzzziiiiiiiiieeeeeeeeek

dyn001_small150_124_93_jpeg_2509870_1d9b3a4f753f7db7485f21bbf996e02b

Gelukkig had ik een dagje 't huis werken op het programma waardoor ik niet het weer moest trotseren. Morgen trouwens van hetzelfde.

Kortom, 2 dagen loopvrij in de warmte.

PS ik hoop dat je me niet teveel auteursrechten oplegt voor dat beeldje, al mijn geld is reeds naar de docter gevlogen

21:13 Gepost door Byrntie in Pijn | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-03-07

Dank u IT mensen

valid-rss
 

Vandaag kreeg ik een mail met als tekst "Bruno, gebruik een vorm van RSS Feeds om de blogs te volgen, kruipt veel minder tijd in dan al je links telkens te moeten aanklikken"

Wa voor beest is me dat die RSS ? Ken wist het niet tot vanavond.

Het blijkt een heel leuk beestje te zijn waar men door een aangepaste software makkelijk kan zien welke blog er aangepast is sinds de laatste keer men op internet geweest is. Ahaaaa, heeeel interessant. Kortom, met een beetje hulp links en rechts (o.a. door de geliefde zetelatleet van Julie) ben ik erin geslaagd een aangepaste software (RSS lezer) te installeren en kan ik vanaf nu in 1 oogopslag zien of er een blog aangepast is en moet ik dus niet meer bladeren in al die diverse pagina's om te zien waar ik nog achter sta.

Hopelijks biedt dit zoelaar in het bijbloggen

Ter info : onderaan mijn blog staat nu ook een RSS link.

 

Nu nog mijn volgende probleem oplossen : ik kan geen reacties meer posten op de blogspot blogs (zoals die van Jogginggirl, Achieltje, Johan, B@artman, Bewa, ...). Het lijkt alsof mijn blogspot paswoord niet meer gekend is.

Hoe krijg ik dat in orde?

22:27 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

05-03-07

Tijd...

Mijn week is weer niet al slim begonnen

In theorie zou ik daags na mijn long run een rustdag moeten inlassen. Maar ... mijn teerbeminde kan pas morgen gaan aorobicken en zodus morgen een rustdag en gezien volgende zaterdag een verplichtte rustdag (lees keukenafbreekdag-bij-mijn-beste-vriend-en-verrassings-pensioen-feestdag-van-de-buurman) worden, werd het vandaag fitness dag. Ik had nu echt geen zin om met de auto ernaartoe te gaan. Nogal raar hé, met de auto 3,5 km afleggen om te gaan sporten.

Dan maar al lopend naar de fitness. De moeilijkste uitdaging was om te lopen op een hartslag < 157 = herstel. En het is gelukt :

training maandag
Enig probleem : ik slaag er maar niet in om al mijn te volgen blogs te lezen. Veel te druk.
Sorry aan alle bloggers dat ik de laatste tijd niet mee ben hoor... kunnen de mensen die volgende week in Sluis meelopen me misschien een korte samenvatting geven van de laatste 3 weken ?

22:56 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

04-03-07

Fartlehelling

Vrijdag om 22u 't huis, gisteren toch nog getraind maar volk tot 23u30, ... En ik die dacht dat ik er een kalmere periode voor zou hebben. Dan maar zoveel mogelijk gaatjes maken om te trainen.

De training van gisteren : ik zou naar het kluisbos gaan om een fartlek te lopen van ong 1u. Toen het bos naderde zag ik hoe modderachtig het lag en gebruikte toen het excuus "mijn garmin zal geen ontvangst hebben in het bos" om dan toch maar op straat te lopen. Volgens de gegevens hieronder, valt te zien dat mijn fartlek redelijk gelukt is. Juist de gemiddelde hartslag die iets te hoog ligt. Ik had gegokt op 165 en het werd 172.

training data

Het parcours :

google training

De mensen die de streek rond kluisbergen een beetje kennen, zullen de reden van mijn hoge hartslag onmiddellijk begrepen hebben. Voor de anderen : de niveauverschillen vs hartslag :

training De "rue du Trieu" en de "rue du lait battu" zijn namelijk gekend als enkele van de leuke kuitenbijters van de ronde van Vlaanderen. En ze beten goed in de kuiten (en de hartslag). Het was echter zo leuk (ik haalde zelf bijna enkele wielrenners in) dat ik me afvraag of ik vandaag tijdens mijn LSD van 28 à 30K de "Oude Kwaremont" niet zou proberen op te zoeken en op te lopen?
header_logo

Mochten de kandidaten voor de Jungfrau zin hebben in goede hellingtrainingen, dan zijn ze welkom rond de kluis.

voor de geïnteresseerden, de details van de knokteberg (rue du trieu):

knokteberg

Update :
LSD is vandaag goed verlopen, wel iets te snel gelopen. De laatste 3K waren wel heel lastig. Een voorbode van de psychologische strijd die de marathon zal zijn ? Ben er trouwens in geslaagd om de Oude Kwaremont op te lopen. Een echte aanrader voor de hellingliefhebbers.
Als afsluiter, het weekoverzicht :
Week 9

10:22 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

01-03-07

Extensive Run Timing

training

Deze keer de post beginnen met de training results.Ik heb wel gezeurd met het schema. Normaalgezien moest ik voor mijn extensive run beginnen met een IN&OUT om mijn pieksnelheid wat te onderhouden. (voor degenen die niet weten wat dit is : 2 sessies van afwisseling van 50 tempo + 50 rust gedurende 5' met 10' jog pauze tussen de 2 sessies). Ik ben echter na 4u30 in de auto pas om 21u15 't huis gekomen en heb me naar buiten moeten slepen om toch aan mijn training te beginnen, zoniet zou ik weer een achterstand opstapelen. Moeilijke timing dus.

Eigenlijk ben ik wel content dat ik gaan lopen ben, de auto+werk-stress zijn zo weggewerkt. Nu nog wat bekomen en vlug in bed want morgen moet ik opnieuw om 7u 's morgens weg

Speed - Kaster 01-03-2007

22:51 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |