30-03-07

Aftakeling

De dagen volgen elkaar op en trekken steeds meer op elkaar. Druk, drukker, dukst, duksterder, duksterdersterdester ... Gelukkig loop ik nog wat hier en daar maar het mag al niet meer zo veel zijn, zoniet lukt die afbouwweek niet.

Het enige probleem : ik mag niet te veel meer lopen. En toch heb ik er zo'n zin in. In principe zou ik nog maar 12 km mogen lopen en dan ben ik aan mijn 50 toegestane km-ers deze week.N_060112_nmbs_b

 

 

Morgen zitten die erop. Mijn zusje komt namelijk de auto lenen van mijn teerbeminde en ik heb beloofd om die te gaan af zetten aan het station van Waregem (waar ze met de trein naartoe komt) zo dat ik al lopend naar huis kan komen. Dit goed voor een LSD van 90min met om de 30min 15min aan M tempo. Ik vrees echter dat die 12 km weer maar een utopie zullen zijn en dat het eerder 15km zullen worden. We shall see.

Over het station : niet slecht hé : met de trein afkomen om met de auto te gaan rijden. De trein is altijd een beetje reizen.

 

buikspierenNog een extraatje ivm aftekeling : mijn lichaam neemt dat blijkbaar iets te letterlijk op. Aan mijn LSD van vorige zondag heb ik een surieuse buikspierpijn overgehouden. Hopelijks is dit tegen 15 april voorbij.

21:59 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hey Bruno, als het een troost mag zijn. Je bent zeker niet de enige blogger die dat probleem van aftakeling geeft. Ik zelf zit met een ontsteking aan ofwel de adductor longus ofwel de psoas minor. Ik ben ervan overtuigd dat alle lopers wel hier en daar iets voelen. Maak je maar geen zorgen, de km's gaan naar beneden en dan zal de pijn wel hoogstwaarschijnlijk verdwijnen. Suc6 verder de tapering off en natuurlijk ook in Parijs

Gepost door: Dirk | 31-03-07

Overal 't Is overal en bij iedereen ergens wel wat hoor. Hou het nog eventjes rustig en tegen 15 april komt dat allemaal goed!

Gepost door: Julie | 31-03-07

Die pijntjes voor de marathon is normaal hoor!, iedereen heeft er last van.
En volgens mij ben je er klaar voor.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 31-03-07

De commentaren zijn gesloten.