25-03-07

Het zal je leren

chimayGisteren morgen ben ik als een uitgeruste man opgestaan. Het zag er goed naar uit dat deze zwaarste week van mijn programma goed afgerond zou worden. Door omstandigheden was ik er echter niet in geslaagd om al mijn week trainingen af te ronden, dus het zou een 2 trainingen week-end worden.
Vooraleer te trainen moest ik nog eerst binnenwippen in de Colruyt en moesten we ff binnenwippen bij oude bekenden. Het was wel een slecht moment om bij die mensen aan te komen : 11u stip, beter gekend als apperitief tijd !
Vooraleer ik iets kon zeggen stond er een bruine Chimay op tafel.
"1tje kan geen kwaad," dacht ik vol enthousiasme. Het is mijn laatste druppel alcohol voor Parijs en dan stop ik ... bij de 5de Chimay ben ik dan ook gestopt ... met tellen want ik kon toen niet meer tellen. Nooit gedacht dat de wegen van Kaster zo kronkelend waren!
De wegen van de Kluisberg waren dat trouwens ook ... De hartslag vloog de hoogte in. 1 voordeel, de alcohol wasem deed iedereen vluchten en ik had een zee van plaats. "Kèn min père gezien tonne" (voor de Westvlaamsleken : "het was nogal uiterst zwaar"). Khad maar niet zo moeten stoefen over mijnen lage harstlag vrijdag ! Het zal je leren Bruno
"Zondag beter !"
Dat dacht ik toch tot vanmorgen. Om 7u30 (lees 6u30 wintertijd, voor degenen die het geluk hebben om die rotuitvinding van tijdverandering niet te kennen) had ik afgesproken met Bart (aka de Canvascrack) een 32K LSD te doen op de wegen van de wandeltocht diezelfde zondag in Kaster.
HKIRUNNa 500m wist ik het al : ik zou een ongewilde afspraak krijgen iets later.
Hij zat goed verstopt tussen de wandelaars en ik heb hem niet gezien maar voor de 1ste keer heeeeeel goed ontmoet na 20km : de gevreesde, vervloekte, onvermijdelijke maar zeker-op-afspraken MAN MET DE HAMER
En hij heeft goed geslagen ("Jè min nie gemest wè"). Dan heb ik de tocht maar iets ingekort tot 27.78km.
Zo ben ik weer een ervaring en veel spierpijn verder.
Deze week heb ik de 80km grens niet gebroken maar ben toch niet ontevreden met de gelopen 78,54km. Nu beginnen af te bouwen naar Parijs
Week

16:18 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

betre ier dan guntre Slim gezien van je ... als je hem in Parijs tegenkomt zou je zo gelukkig niet geweest zijn!

Gepost door: Koen | 25-03-07

Goe bezig Straffe trainingen... maar was het de weken voor de marathon niet de bedoeling om géén antioxidantjes tot jou te nemen? De man met de hamer komt je duidelijk straffen ;-)

Gepost door: Julie | 25-03-07

L' Homme du marteau Je kan beter de West-Vlaamse Moan mé den hoamer ontmoeten, dan zijn Franse collega! Enneuh, trainingen inhalen (al dan niet geruggesteund door gerstenat) blijkt geen must te zijn, lees ik meermaals, zolang je je lange duurlopen maar niet overslaat.

Gepost door: AnnAlice | 26-03-07

watch out ! Its... Hammerman ! oei... nu al de hamerman tegengekomen ??? oppassen hoor bruno. Af en toe een teusje drinkn en je komt ter wel deure !

Gepost door: kj | 26-03-07

sjanse ... Get nog sjanse dat gin vrouwtje is met ne hoamer , dee zien nog harter ;-) tga rap vergeten zien na enkel trainingskes zonder bier ...

Gepost door: katrien r | 26-03-07

Al(koolhydraten) Tot U nemen is goed voor een duursporter ;-)) Maar soms ...

Gepost door: Michael | 26-03-07

DE MAN ! Is het voor de mannen 'de man met den hamer die langskomt ?'
Wat zou het zijn voor de vrouwen ?
'de vrouw met de breinaald die langskomt ?'

grijns

't nadert wel allemaal hé nu !!!

Gepost door: Els | 27-03-07

De commentaren zijn gesloten.