23-03-07

Traaaaaaag

graag traag-affiche kl Vanmiddag kreeg ik een SMSke van Carl een beginnende loper waar ik soms mee ga lopen. "Zin in een loopje vanavond ?" Oh ja, dat past goed in mijn (voor de verandering) door elkaar gesmeten schema. Dan maar samen gaan lopen na de afhaling van de wijnen van de wijndegustatie van volgende week.
In navolging van de Frank Spencers champagnefles verloot ik een flesje rozé uit die degustatie aan wie de 12.000ste hit op mijn pagina doet. Zo zullen jullie zien wat jullie gemist hebben op die degustatie

Enfin, terug naar onze koetjes : bij Carl aangekomen, zag ik dat hij geïnversteerd had in een Decathlon hartslagmeter (die hij nota bene ipv €60 maar voor €24.5 heeft kunnen kopen de leperd). Hij wist wel nog niet wat zijn werkelijke max hartslag was.

gd-asset_6001005

Jullie voelen me al komen : moest getest worden natuurlijk. Op naar de steilste klim in de streek, de scherpe kant van de Tiegemberg. Daarboven ff extrapoleren op welke snelheid hij zou moeten lopen om extensief te trainen en dat 30min proberen.

Awel, da was traaaaaaaaaaaaaag. Ben dat niet meer gewoon. Op een bepaald moment was mijn hartslag zelf gedaald tot 129 (normaal tempo in training gemiddeld = 164).

Na 1u10 liet ik hem 't huis en ben dan nog es 20min op marathon tempo gaan lopen. Gevolg, ondanks dat laatste was mijn gemiddelde hartslag op de training maar slechts 153 (ipv de gebruikelijke 164)!

Kan geen kwaad zekers van es extra traag te lopen ?

22:46 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

site is het mogelijk op de ned stat teller te vervangen door vb belstat ? er is nl. irritante schermvullende reclame

Gepost door: jogginggirl | 24-03-07

Mooie klokje en lekker uitgetest.
En zo te lezen ben je er klaar voor.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 24-03-07

Trein De trein der traagheid... zeer mooie lage hartslag! Dat beloofd voor Parijs.

Gepost door: Mike | 25-03-07

De commentaren zijn gesloten.