21-03-07

Spring es in dé air

www punt fitness streepje island punt comEergisteren (voor degenen die slecht zijn in geschiedenis was dit maandag dus) was het traditiegetrouw "maandag, fitness dag". Naar het schijnt is dat de kunst van spieren verder te ontwikkelen zonder zich daarbij te pijnigen.
Dit laatste is blijkbaar niet weggelegd voor mijn lichaampje. Bij de oefeningen van de kuiten voelde ik plots weer de pijn in mijn rechtervoet. Oeps ... ietske te ver geweest. Om een lang verhaal wat in te korten : vanaf heden tot Parijs dan maar voor het zekere wat ontstekingsremmers nemen.
Voor de rest, niets nieuws onder de zon (hum hum waar is die zon dan wel ?) : veel te druk en veel te weinig tijd.
Het programma voor de rest van de week (incl gisteren en vandaag) :
dinsdag : rustdag
woensdag (vandaag) : 90' ER (= 15,76 km)
morgen donderdag : vergaderdag dus verplichte rustdag
vrijdag : das nog ver en dan zien we nog wel
zaterdag : oeioei ... das nog verderweg en het zal weer hagelen zeker die dag ?
zondag : aha : 1 uurtje minder slapen voor een LSD dag ... leve die drug  + nog maar 3 weken dag. Kzal die drug trouwens straf nodig hebben om mijn uurtje minder slaap te verwerken.
 
Hellep ... stressie ... Parijs komt er  veeeeeeel te snel aan
 
15727622.lenteOh ja, voor degenen die het nog niet weten : naar het schijn is de lente in het land. Toch de kalendelente ... nu nog het weer !

23:18 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ontstekingsremmers Met al die ontstekingsremmers die ik neem vraag ik me af hoe het komt dat er toch nog altijd iets is dat pijn kan doen... hopelijk helpt het bij jou wel! Raar gevoel he, enerzijds komt Parijs er véél te snel aan, anderzijds kan het er niet rap genoeg zijn want de laatste loodjes zijn echt wel zwaar... See you in Paris!

Gepost door: Julie | 22-03-07

genieten Genieten dat moet je van de spring doen. De maartse buien en aprilse grillen, laat ze maar komen. Af en toe een goede hagelbui ertussen, dat moet kunnen.

Gepost door: marc | 22-03-07

Lente kriebels ???? Mijn kriebels zijn voor het moment ver te zoeken hoor , amai z'on ... weer , ben al gans de week mijn schema aan het slufferen op de loopband en naar de bloemen aan t'gapen die op de toonbank staan , dus als Deboozere en Haegedoorn gauw geen ander weer voorspellen gaat het niet goed meer komen met mn 'kriebels'

Gepost door: katrien r | 22-03-07

De commentaren zijn gesloten.