19-03-07

Windy Sluis

Dossart Sluis 18-03-07Gisteren was het weer zover, een wedstrijdje lopen. Deze keer om te zien hoever ik sta met de voorbereiding van Parijs. 's Morgens zag het er wel niet zo goed uit, tegen onze goesting in stormden we door de regen naar de auto om Frank Spencer te gaan halen. Toen hij zijn sporttas ging halen stond zijn Betty maar greitig te lachen met die zotten die in de regen zouden gaan lopen.
Rap door de regen naar mijn schoonouders om de kids en het vrouwke af te zetten en dan maar op weg naar Sluis.
Bij het ophalen van ons rugnummer ontmoetten we al snel wat bloggers, o.a. Julie (inclusief zetelatleet) en Ruth die nog steeds beweerden als laatste te lopen (lees hun verslag maar). De volgende was Sven en in de kleedkamers volgde nog een hele hoop zoals de voetballiefhebbers Koen VS (immer herkenbaar met en zonder zijn bandana en Koen SGEE. Gelukkig waren er ook lopers zoals B@rtman,  Crazybob, Harmsie, Francis (moeilijk te herkennen met al die kleren aan), Dirk (moeilijk te herkennen zonder Duvels); Kristof. In de verte zag ik dan nog Qterra en Geert McDonald's. (Spijtiggenoeg heb ik Philippe gemist, volgende keer moet ik dus beter opletten) De afwezigen hadden ongelijk want het was nogal een goede ambiance in de kleedruimte.
Es buitengekomen, was de ambiance voorbij. Hoe zou ik het kort kunnen samenvatten : WIND, of beter : VEEEEEEEEEEEEEEL WIND.
Yep, het zou leuk worden.
Al opwarmend liepen we met Frank, B@rtman en Sven naar de start en daar zag het er niet veel beter uit.

Maar over de wind kunnen jullie veel lezen in de verslagen van de hierboven vermeldden.

De wedstrijd was dus loodzwaar maar wel met prachtige landschappen. Samen met Frank hadden we de insteek genomen om op marathon tempo proberen te lopen, kwestie van in te schatten of we goed zitten met onze trainingen of niet. De spraakwaterval samen met Frank was wel van korte duur tgv de wind. Nog beter, na 4 km zijwind-tegen, bleek dat we een groepje van 15man stonden te hazen. Profiteurs !

Iets later liep ik Frank los en ging ik lopen samen met een franstalige die Sluis liep als losloop wedstrijd na Spa zaterdag (en ik die dacht dat ik de zotste was in huis)

Het werd dan wel steeds zwaarder, zeker met de laatste km-ers volop tegen de wind bonken. Gelukkig kreeg ik ondersteuning van 4 van de mensen die we 10 km eerder gehaasd hadden.

Eindresultaat : 1:50:55. Nen vetten PR (maar liefst 6m37 onder mijn tijd in Egmond! en niets van spierpijn vandaag!).

De wedstrijd is in 1 woord samen te vatten : KARAKTERTRAINING (de eer voor dit woord komt wel aan Frank).

Na de wedstrijd nog wat nagezeverd en de 12u wedstrijd besproken met Geert-met-de-vlotte-pen en dan op naar huis.

Nog een fotooke in mijn Kalenji outfit (gepikt van Julie haar blog, hopelijk neemt ze me dat niet kwalijk) : Bruno

Ben er wel goed herkenbaar in hé met mijn Petra-rode-veters en sikje.

Het was wel leuk om Petra es live te horen (niet moeilijk, ze schreeuwde al supporterend volledig Sluis ondersteboven)

Nog een petje af voor roadrunnerke die speciaal uit het verre Zuid-West-Vlaanderen afgekomen was om ons te steunen in deze winderige tijden.

 

Volgende keer zorg ik zelf voor foto's, heb namelijk net een nieuw fototoestel besteld : een Canon Eos 350d (de foto hieronder is om mij nog een beetje te laten kwijlen)

canon 350d

10:50 Gepost door Byrntie in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

Als ge er telkens meer dan 6 min afdoet zal dat nogal wat geven na een 5-tal halve marathons. Dan staat ge beslist op het podium.
En ja, ik zat gisteren nog in mijn pyamaatje toen jullie vertrokken en 'k had misschien wat "leute" maar 'k heb ook getraind hoor.

Gepost door: betty spencer | 19-03-07

Sluis Proficiat met je nieuwe PR Bruno ! En als je zoals Betty zegt er telkens 6 minuten kan van afdoen, dan is het wereldrecord niet heel ver meer...
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 19-03-07

zeveren 'k wist al niet waarom ik onder 't vocht thuiskwam: waarschijnlijk te veel nagezeverd! knap gelopen Haags ploegmaatje!

Gepost door: geert | 19-03-07

Niet eerlijk Je pr verpulveren en geen spierpijn hebben, waar moet dat eindigen?

Gepost door: Sven | 19-03-07

knap amai Bruno, een knap PR onder zware omstandigheden. Ferm hoor! Heb je je portefeuille nou eigenlijk al terug?

Gepost door: Ruthje | 19-03-07

Mooi! knap gelopen hoor ik ga je in Parijs niet kunnen bijhouden. Hopelijk zie je je portefeuille nog terug!

Gepost door: Julie | 19-03-07

PRoficiat Mooi verslag, mooie prestatie Bruno!
Volgende halve op 1'45" ?!

Gepost door: bewa | 19-03-07

PR Blij te ontmoet te hebben ... en een dikke proficiat met je heel sterke prestatie en bijhorend PR!

Gepost door: Koen | 19-03-07

Zachtjes... Hee Bruno, leuk om je in het wild te mogen ontmoeten! Jij ook al een PR gelopen. Onwijs goed zeg! (1.50 op de halve is mijn volgende uitdaging)
En geen spierpijn...dan heb je het dus heel heel goed gedaan! Niets geforceerd, super dus.
Volgende keer zal ik heel zachtjes schreeuwen, okee?

Gepost door: Petra | 19-03-07

Knappe prestatie te Sluis ! Proficiat met je PR : goh, ik zat de hele tijd te denken, wie hier met windkracht tien een PR neerzet moet een straffe gast zijn 
Nogmaals bedankt voor het vervoer en het gezellig dagje Sluis.
Het was inderdaad geen weer om een hond door te laten, maar inderdaad een pittige karaktertraining in functie van Parijs.
Daar ga je nogal vlammen !
ps : al nieuws over je portefeuille ?

Gepost door: frank spencer | 19-03-07

Knap Amaai, ook nog eens 6' eraf van je besttijd. Blijkbaar speelt de wind soms ook wel eens in het voordeel. tussen Km 8 en Km 17 zullen er wel velen serieus gevlamd hebben. Tot de volgende keer, dan drinken we is ene samen met de andere bloggers.

Gepost door: geert | 19-03-07

vette pr Leuk je eens "in levende lijve" te ontmoeten Bruno. En natuurlijk een dikke proficiat om in zulke weersomstandigheden een VETTE PR te lopen ! man man man.... Tot de volgende

(ik zou zeggen, tot in Rotterdam, maar om het met uw woorden te zeggen : ik zal maar weer de anti-socialen uithangen en die Hollanders laten voor wat ze zijn" hahaha... das een goeien. Parijs dus...)

Gepost door: kj | 19-03-07

Tof Het was tof je te ontmoeten, ik kende je namelijk niet. Zo heb ik toch weer iemand bij die ik kan volgen in al zijn avonturen. Ik vond je nen echte toffe pee!!! Proficiat met je prestatie.

Gepost door: Michael | 19-03-07

PR! proficiat met je vette PR! Nu heeft de persoon achter deze blog een gezicht gekregen!

Gepost door: Carmen | 19-03-07

uitvinding van de eeuw ? Dat wil ik u toch zien doen hoor, zelf voor de foto's zorgen TERWIJL je loopt... Ben benieuwd... >:)

Gepost door: Maarten | 19-03-07

dat beloofd..... ....voor Parijs!
Alvast proficiat met uw nieuw dik pr!

Gepost door: johan | 19-03-07

een hart onder de riem zo'n PR voor je marathon is een opsteker om het de laatste weken nog vol te houden. Parijs ... here comes Bruno !

Gepost door: patrick | 19-03-07

zoektocht ... ... naar een goeie training is alvast beloond met 'n goeie tijd. Hopelijk heeft de zoektocht naar je verloren (gestolen ?) portefeuille ook iets opgeleverd, want da's miserie hé, heb 'k zelf ook ervaring mee. Succes & graag tot nog es !

Gepost door: Bart | 20-03-07

beestig Om in zulke omstandigheden je PR met 6' te verbeteren moet je beestig bezig zijn. BIj deze zijn ze in Parijs gewaarschuwd.

Gepost door: marc | 20-03-07

Proficiat Mooie tijd in met zo'n tegenwind. En dan nog eens 6 min. er af op zo'n korte tijd. Sinds 14-01 blijkbaar. Van vooruitgang gesproken. Proficiat.

Gepost door: Christophe | 20-03-07

wind op kop Dikke proficiat, schitterende P.R. in zulke moeilijke omstandigheden! Blij je 'live' ontmoet te hebben en zeker eens tot wederziens.

Gepost door: Dirk | 20-03-07

De commentaren zijn gesloten.