10-03-07

Notenboek

Het nadeel van met een pijnlijke keel 't huis opgesloten te zitten, is dat het heeeeeel erg pijn aan het hart doet om te zien dat de 2 enige zonnige dagen die we de laatste 6 maand hadden, gebruikt moeten worden om de zon van binshuis uit te moeten bekijken.

Het voordeel is dat men kan beginnen met het lezen van het notenboek dat men onlangs gekocht heeft. Na Petra, Julie, ... heb ik met het boek "I run therefore

HKIRUN

 

I'm nuts"  van Bob Swhwartz aageschaft. Een echte aanrader !

Voor wie es wil horen dat we niet abnormaal zijn om bijna dood over de eindstreep te komen terwijl we door een running-foob bevraagd worden of dit wel normaal is en we niet beter onze psychische toestand eens zouden moeten nakijken. Of het wel normaal is dat we vanaf 100m afstand voor we ergens binnenkomen reeds kijken of er niet iemand ziek is die ons wildvreemde bacteriën zou doorgeven waardoor we onze geliefde 34km oefenjogging zouden moeten aflassen terwijl die zieke languitgerekt in de zetel de laatste aflevering van Big Brother ligt te bekijken ...

Voor de mensen die de laatste 6 jaar op mars, pluto of venus geleefd hebben en Big Brother niet kennen : jullie missen niets!
Gisteren heb ik daar per ongeluk op gezapt. Mijn laatste hersensellen waren op slag dood door het hoge niveau van het programma. Had ik het vroeger geweten, dan had ik niet gezapt en verder gekeken naar de rare vlaamse snuiters op "één" die pogingen deden (en er trouwens goed in slaagden) om het vlaamse lied te vermassacreren. Ik begon op slag te vinden dat bv Ann Christie mooi zong. Had je me dat 2 dagen geleden gezegd, dan zou ik je vierkant uitgelachen hebben. Mijn excuses dus voor Ann

13:06 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

nuts en waar kan je dat boekje aanschaffen?

Gepost door: Koen | 10-03-07

BB nuts! heb er al veer over gehoord en staat ook wel op mijn short-list. Betreffende BB ... breek m'n bek niet open hé!

Gepost door: geert | 10-03-07

nuts dat boek heb ik onlangs ook uitgelezen, heel herkenbaar allemaal en leuk geschreven ook. Geniet ervan!

Gepost door: Ruthje | 10-03-07

lets go crazy ! Idd veel crap op tv, gisteren canvas comedy cup gekozen. Als er ergens veel over geklapt wordt, zal ik ook wel es kijken, maar om daarvoor thuis te blijven... en kbluvve gjil de weke peizn up gidder, daje under geneirt in slus ! Onstmet die keele moa reekans, zoe daje gjin zjir mjer èt ! Succes ! (zoe jol "dafalgan tripel" kennen ?)

Gepost door: jogginggirl | 10-03-07

goeie tip Bedankt voor die tip over dat boek, lijkt me leuke lectuur!

Gepost door: johan | 10-03-07

Help Help, als je Ann CHristie al goed gaat vinden ben je misschien beter af in een psychiatrische instelling dan bij de huisarts voor een keelontsteking. Veel sterkte zou ik zo zeggen!

Gepost door: Julie | 10-03-07

Goed boek! Wat een goed boek is dat hè? Zo vreselijk herkenbaar.
Ann Christie??? Wie is dat?

Gepost door: Petra | 12-03-07

tv ? wat is dat ?

maar het lijkt me wel een leuk boek voor loopaholics... zover ben ik nog niet.

Gepost door: Els | 13-03-07

De commentaren zijn gesloten.