06-03-07

Dank u IT mensen

valid-rss
 

Vandaag kreeg ik een mail met als tekst "Bruno, gebruik een vorm van RSS Feeds om de blogs te volgen, kruipt veel minder tijd in dan al je links telkens te moeten aanklikken"

Wa voor beest is me dat die RSS ? Ken wist het niet tot vanavond.

Het blijkt een heel leuk beestje te zijn waar men door een aangepaste software makkelijk kan zien welke blog er aangepast is sinds de laatste keer men op internet geweest is. Ahaaaa, heeeel interessant. Kortom, met een beetje hulp links en rechts (o.a. door de geliefde zetelatleet van Julie) ben ik erin geslaagd een aangepaste software (RSS lezer) te installeren en kan ik vanaf nu in 1 oogopslag zien of er een blog aangepast is en moet ik dus niet meer bladeren in al die diverse pagina's om te zien waar ik nog achter sta.

Hopelijks biedt dit zoelaar in het bijbloggen

Ter info : onderaan mijn blog staat nu ook een RSS link.

 

Nu nog mijn volgende probleem oplossen : ik kan geen reacties meer posten op de blogspot blogs (zoals die van Jogginggirl, Achieltje, Johan, B@artman, Bewa, ...). Het lijkt alsof mijn blogspot paswoord niet meer gekend is.

Hoe krijg ik dat in orde?

22:27 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

rss Feedreeder : goed idee ! moet ik ook eens bekijken. Wat uw reactie betreft : luid en duidelijk ontvangen ! ('t zicht na bewerking met zo'n blender is nu niet bepaald appetijtelijk, en da spellement past nie in mijn sjakosse....)
Maar behalve wat naweetjes (fantoompijn ?) is 't al vele beter ! en door toeval (net thuis vergadering gehad met tractaat en de fless en zijn blijven staan)zit ik nu weer in de bubbels, dus 't zal sebiet wel meevallen...
BTW : is dat probleem met invoeren van codes dan ook opgelost met rss ?

Gepost door: jogginggirl | 06-03-07

Nu snap ik het... Daarom kreeg ik dus vanavond bijna geen klap en was mijn ventje druk bezig op de computer... hij was voor u bezig.... dat gaat u kosten :-)

Gepost door: Julie | 07-03-07

rss 'k zie dat het probleem opgelost is ... eenvoudig hé!

Gepost door: Koen | 07-03-07

??? Overliep je vroeger al die blogs om te zien wie er gepost had? Dat is een full time job!!!

Gepost door: Homer | 07-03-07

Goed idee Bedankt voor het idee dat je hier geeft, want al die blogs lezen, we zouden op den duur niet meer gaan trainen.

Gepost door: Geert | 07-03-07

paswoord Bruno,
log eens in met je emailadres of gmail-account.
'k Heb ook een tijdje last gehad, inloggen met m'n gmail@dres lukt wel.

Gepost door: bewa | 10-03-07

De commentaren zijn gesloten.