14-02-07

Es iets anders...

...dan over mijn pijntjes. Es over een training. Gisteren had ik een dagske congé-payé. Normaalgezien moest ik naar Roissy voor het werk en zou ik 's
licht zon en wolkavonds naar een oom gaan die er vlakbij woont. Maar die afspraak heeft zich vorige week vrijdag afgebeld. Dus maar een dagje verlof nemen. Zo kon ik eens 's morgens trainen. Ik kan me niet herinneren wanneer ik dat de laatste keer heb gedaan in de week. En het was nog leuk ook : ik heb de zon zien schijnen. (kan me dit ook niet meer herinneren).
Het is een soort interval geworden. 15" inlopen (aan m'n nieuwe tempo) + 8 x (800m à interval tempo + 200 stappen) + 15" uitlopen.
En het begon al niet goed. Mijn benen voelden alsof er 20kg lood aan hing.
gewichtOm het compleet te maken, was het terrein van AZW zo drassig als het maar zijn kan. De 4 eerste intervallen vielen eveneens tegen. Erna begon het te beteren. Heb zelf nog de moed niet gehad om de gegevens vanuit mijn Garmin te downloaden. Het zal niet fameus zijn.
Na de training nam ik dan de koe bij de hoorns en heb beslist om er een dagje Parijs van te maken. Snel enkele bananedozen bijeengezocht, mijn auto volgestouwd en weg was Bruno.

chiquitadoos

"Wat gaat hij met bananendozen doen in Parijs?," hoor ik jullie vragen. Awel, mijn zusjelief verhuisd er binnen 2 weken van binnen de ring naar buiten de ring en zo kon ik haar nog es zien.

Daarna ben ik bij mijn oom binnengesprongen in het noorden van Parijs (na amper 2 u file, ik weet het, ik ben zot om tijdens een verlofdag in de file te gaan staan) om de sleutel te gaan ophalen van volgende week.

We hebben nl het geluk om z'n appartementje in Serre-Chevalier te mogen gebruiken voor een weekje Skiën. De oudste gaat trouwens voor de 1ste keer mee in haar Rood-roze skipakgd-asset_3635319. Ben benieuwd of ze er evenveel plezier aan zal beleven als wij? Het zal trouwens raar doen, een week loop- (en blog-)vrij.

10:48 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

En volgende week zal ik ff jaloers zijn op al die skisterren, en dan maar voortwerken zeker ? Have lots of fun en train die beenspierkes maar goed ! (wil je die garmin ook es aandoen op een lange afdaling ? benieuwd wat ie dan zegt....)

Gepost door: jogginggirl | 14-02-07

Struisvogel? Gaat Bruno struisvogel spelen? De kop in het zand en niet kijken naar de resultaten op de Garmin? Dat zijn we niet gewoon! Alvast een heerlijke skivakantie gewenst, dat zal deugd doen!

Gepost door: Julie | 14-02-07

kms je hebt toch weer wat kilometers gedaan gisteren blijkbaar, weliswaar de meesten in de auto. Alvast een prettig skiverlof toegewenst!

Gepost door: Ruthje | 15-02-07

De commentaren zijn gesloten.