09-02-07

Bedrogsweek

1 van de leukste zaken ter wereld is het varen op zee. Dit geeft wel soms rare gevoelens : zeeziek zijn en er toch van genieten. Dat is pas een miserie. Het enige nadeel hiervan is als er je gezegd wordt dat de wind van stuurboord komt terwijl je rechts van het schip bent en je dan juist moet overgeven, het natuurlijk vrijgekomen braaksel recht in je gezicht vliegt. Men lost 1 kwaad op maar het geeft een ander kwaal. (voor wie het niet begrepen heeft, stuurboord is rechts, indien men naar voor kijk natuurlijk. Indien men naar achter kijket ...)
voetspierenVandaag ontdekte ik hetzelfde fenomeen met het lopen. Zij het dan wel dat je het braken moet vervangen door proneren en een het probleem van pronatie (binnenkant van de voet) opgelost wordt door een anti pronatie schoen. 1 nadeel hiervan : de buitenkant van de voet wordt meer belast : kortom : PIJN.
Door 1 probleem op te lossen, komt er een ander probleem. Zo blijven we bezig. Met een beetje geluk zou dit opgelost kunnen worden door een kleine medische ingreep uit te voeren op de schoen. Daarvan moest mijn rechterschoen vanavond blijven overnachten in de winkel. Heb de linkerschoen wel goed in de watten gelegd zodat hij zich vanavond niet te veel alleen voelt. Heeft iemand nog een tip van verwenkuur dat ik hem zou kunnen geven ? Ik zou niet graag hebben dat hij ziek wordt van heimwee voor zijn recter-genoot

22:07 Gepost door Byrntie in Pijn | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

TV Je kan de enkeling misschien knus ingepakt voor de televisie zetten met een herhaling van een of andere marathon. Als hij dan al die schoentjes in beweging ziet...

Gepost door: Mike | 10-02-07

beloof hem rooie veters als ie flink is geweest (en loop dan vliegensvlug naar Schoorl om ze op te pikken....)

Gepost door: jogginggirl | 10-02-07

Schoentje Ik zou me vooral focussen op de schoen die op intensieven ligt! Die heeft het meer nodig! Mag hij bezoek ontvangen?

Gepost door: Homer | 10-02-07

Hinkelen Ik zou dat ene schoentje aantrekken en gaan hinkelen. Meteen ook een goeie oefening voor de linker (of rechter) beenspieren!

Gepost door: Julie | 10-02-07

De commentaren zijn gesloten.