04-02-07

Weblogtraining vs zware week

De week zit erop. Oef. Zo'n vervelende en zware week wil ik niet meer hebben. De eindtotalen zijn niet zo slecht :

6:46:23; 62,14 km in 4 trainingen; weekgemm gewicht : 72,2 kg (-0,7 kg)
- punt : geen fitness beenversterking gedaan

GROOT +punt : de 1ste weblogtraining.
Na heel wat heen-en-weergeloop gisteren morgen ben ik na het ophalen van Philippe in Gent richting Zoniënwoud gezoefd. Daar stonden Julie samen met Ruthje, ex-blogster Kristel, Dijleloper, Bart en Johan ongeduldig op ons te

Weblog

wachten. Na het aanvallen van wandelaars voor een gezellige groepsfoto zijn we dan kassei-neerwaarts vertrokken naar het Zoniënwoud. Menig Polar/Garmin start beep later waren we vertrokken voor een prachtige tocht in het mooie Belgische weer. Al kwebbelend hebben we daar van het mooie parcours genoten en zelf van voorbijwandelend wild. De menige wandelaars verschoten wel toen ze onze bende zagen aankomen maar het was zeker de moeite. Het was ook een gelegenheid om onze speeltjes met elkaar te vergelijken. Blijkt dat ik toen maar 11,16km gelopen had (de anderen zaten rond de 16, vergelijk mijn kaartje maar eens met die van de anderen). Een extra bewijs dat ik nogal lui ben zeker.

Running 03-02-2007

De afsluiter van de dag was nog beter : onverantwoord lekkere cake tijdens een (hoe raad je het) loop praatje. De afwezigen hadden er ongelijk.
Kristel had trouwens een goed voorstel voor een komende weblogloop, zij zou zelf voor een drankje zorgen wanneer we langs haar huis lopen op een 10-tal km van het einde : de dodentocht in Bornem!


tomaatToemaatje : het weekoverzicht (juist km stand van zaterdag klopt niet)
Week 3

 

19:56 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nu snap ik het Nu snap ik waarom we je van km 6 tot 11 niet hebben gezien, je hebt gewoon een shortcut genomen!

Gepost door: Julie | 04-02-07

doto jij kan de dodentocht toch in minder dan 80km klaren!? :-)

Gepost door: geert | 05-02-07

De commentaren zijn gesloten.