29-01-07

Stilte voor de storm

perfectstorm-bwVandaag deden die russen in mijn computer lief. Ik heb die zonder problemen kunnen starten (de computer toch). Met de muziek dan ook extra luid in de hoop dat ze met al die decibels zich dood zullen verschieten waardoor ze weglopen naar de buren of naar het buitenland (lees Oost-Vlaanderen of Frankrijk)
Vandaag rustdag op het programma. Bizar om 1 avond relatief vroeg 't huis te zijn en niet te (mogen) gaan lopen. Stilte voor de stormachtige week
Morgen kom ik mogelijks naar huis en kan ik met een beetje geluk gaan lopen (het zal trouwens maar een dag van 350km zijn, humhum). Woensdag : 5u 's morgens vertrekken naar Luxemburg + 's avonds naar Verviers en met een beetje geluk omstreeks 23u in het hotel. Dus : verplichtte rustdag. Met de rest van het beetje geluk vind ik een hotel dicht bij mijn afspraak van donderdag (St Hubert) en kan ik do morgen een ochtendloopje proberen in de donkere Ardennen. Dan maar Geert's tip volgen in de hoop dat er daar 's morgens hier en daar bosjes lopers rondlopen. Zoniet : 3de rustdag die week. Hoe moet ik dat oplossen : 3 rustdagen in een week van 4 trainingen + 1 fitness ?
tomaat

Een toemaatje onder het motto zot zijn doet geen zeer : een foto van de marathon van Hamburg gisteren :

Hamburg

8 rondes in de tunnel onder de Elbe in Hamburg
(bron : De Standaard, pag C12, onder Cultuur en Media !)

21:53 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Lopen Lopen van afspraak naar afspraak?!

Gepost door: Homer | 29-01-07

nog nooit gehoord van de 8 dagen week ?

Gepost door: jogginggirl | 29-01-07

ZO doe je dat Zaterdag: training 1: opstaan en naar 't ontbijt lopen; training 2: naar Brussel lopen; training 3: loslopen op de pakring van 't station van Bosvoorde; training 4: effe toerke van 15km in Zoniënwoud en de fitness: 'savonds nog wat krachttraining. Voila!

Gepost door: Julie | 29-01-07

350k als die 350 km te voet worden afgelegd dan zou ik me geen zorgen maken over een rustdag méér of minder :-)
'k Weet al te goed dat het soms moeilijk is om 'op verplaatsing' te trainen. Meestal zijn 't al vermoeiende dagen en héél uw normale routine ligt overhoop.

Gepost door: geert | 30-01-07

De commentaren zijn gesloten.