26-01-07

Staking

training

Volkswagen is aan het staken. Mijn computer deed mee. De laatste 2 dagen was het mij onmogelijk om te bloggen.
Nu maar effe proberen de belangrijkste berichten op te rakelen.
1) het leuke van het lopen is dat men mensen uit een andere hoek ziet komen.
SigmaKalon

Zo ontdekte ik eergisteren dat er bij Sigmakalon (da's de naam van mijn firma) nederland heel wat lopers zijn. Ze deden vorig jaar zelf mee aan de Damloop als business group. Den groten baas (mijnen N+5) liep ook mee. Hij zou zelf 1:34 lopen op een halve M. Niet slecht!

2) Hometraineren is OERSAAI. Mijn zusje kwam gisteren onverwachts uit Parijs op bezoek. Kort samengevat, ipv gaan lopen werd het gisteren een hometraining training. 1uur bij AHR 10 slagen lager dan bij L(ong)S(slow)D(istance). Das dus oersaai. Respect voor de mensen die dat regelmatig doen !

3) Morgen loop ik een lactaattest. Vandaag kreeg ik hiervan een bevestiging met de melding dat ik best voldoende koolhydraten op heb om voldoende energie te hebben. Kortom, vanavond werd pasta vreten ipv verder diëten. Wat zou mijn gewicht geven ?

4) Zou nog vanalles moeten vertellen maar zal die post afsluiten vooraleer de computer weer tilt slaat

19:07 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Sportief Er zijn nog wel bedrijven waar men de medewerkers aanspoort en motiveert om te sporten, helaas zijn dat er niet veel. Bij ons beginnen ze volgende week met een voorbereiding op de Antwerp 10 miles.

Gepost door: Marc | 26-01-07

De commentaren zijn gesloten.