22-01-07

Dilemma dagen

gisteren : 1:21:57; 11:89km; 8,8 km/u; 6m50/km; AHR 153

vandaag : 0:26:09 in de fitness als opwarming + cooling down

dilemmaGisteren had ik enkele mogelijke titels voor mijn blog : The return of the Gapersroute/vetloop/caloriebomdag/toch-maar-gaan-lopen-dag-om-maandag-morgen-niet-te-veel-te-vloeken-over-mijn-gewicht-dag/ik-had-er-echt-zin-in-dag ...
Kortom, alle redenen waren goed om te gaan lopen. Op de middag hadden we namelijk vrienden op bezoek (die kerel die de dodentocht in Bornem ziet zitten maar geen marathon, begrijpe wie begrijpe kan) en mijn vrouwke had traditiegetrouw lekker eten gemaakt. Nu was er wel een verandering tov de voorloopse periode : het eten was aangepast aan duurlopers : geen te vet en rood-vlees rijk eten maar wel wit vlees en koolhydraten. Heel lief van haar, was het niet van het dessert : daar zat naar het schijnt bloem in. Allé, toch de onderste 2 mm. De rest was pure chocolade (Julie zou haar vingers afgelekt hebben). Onder die chocolade, geconcentreerde melk met extra chocolade smaak. Ze was wel slim geweest : ipv 1 taart waar iedereen 1 stukje van zou eten, had ze die taart in stukjes van 2 bij 2 cm gesneden. Dus ipv 1 stukje, hebben we er elk een 10-tal gegeten. Ik schat de gemiddelde kaloriewaarde van 350Kcal/stuk.
Eens ze vertrokken waren hebben ik en mijn kilootjes onszelf verplicht om effe de Garmin verder te testen. Ben dan maar de gapersroute opnieuw gaan verkennen (om op kaart en profiel te zien). Morgen (lees vandaag) beter, dacht ik !
Nietes, vanavond om 19u 't huis en dan nog onverwachts bezoek die pas om 21u vertrokken is. Geen intervallekes dus. Dan maar crossen naar de fitness en de intervallekes zullen voor morgen zijn. Het nalezen van de blogs eveneens. Ben al 3 dagen blogleesloos ... dit worden lange nachten

Vergeet niet aan Julie te melden of jullie al dan niet komen naar de weblogtraining !

Vooraleer ik het vergeet : mijn weekoverzicht : vorige week :
gemiddeld gewicht : 73.8 kg (yes, onder de 74)
weektotaal : 2u46 voor 20,04 km (en wat home(r)training

22:56 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Triestig... Chocoladetaart? En ik was niet uitgenodigd? Nu ben ik heel triestig :-p Knap dat je na zo'n caloriebom nog bent gaan lopen én vooruit geraakt bent!

Gepost door: Julie | 23-01-07

Chocoladetaart Gouden stelregel ten huize Spencer : Betreed de weegschaal nooit, maar dan ook NOOIT op een maandag.

Gepost door: frank spencer | 23-01-07

Per stuk 350Kcal per stuk? en dan nog 10 stukken achterover kunnen slagen, karakter. Of het moet natuurlijk SUPERLEKKER geweest zijn. Misschien een ideetje om mee te brengen naar de Weblogloop. Kan iedereen is proeven, na de training wel te verstaan.

Gepost door: Hardloopstarterk | 23-01-07

choco-light goe bezig met uw caloriekes ... je gaat geen energie te kort komen met die inname!

Gepost door: geert | 23-01-07

De commentaren zijn gesloten.