20-01-07

Storm is voorbij

55:17; 8,15km; 8.8 km/u; 6m48/km; AHR 156

Vanmorgen was mijn stem weeral een beetje normaler. Oef we gaan de goede richting op. Toen ik wakker werd zag ik een mooie vrouw naar mij lonken en breed glimlachen. Als dat geen goede opstand is !
Dan (met veeeeeeeel moeite) uit bed gekropen en daar zag ik een monsterke van een zoon lonken en breed glimlachen. Als dat geen goede kameruittreding is !
Toen keek ik naar links en zag een geniepige dochter lonken en breed glimlachen. Als dat geen goede ochtendoefening voor mijn nekspieren is !
Het kon niet op, dus dan maar naar beneden voor een lekker ontbijd, en ja daar zat er nog enen te lonken naar mij. Deze kon wel niet echt glimlachen maar begon het verdomd moeilijk te krijgen om op tafel te blijven liggen. Ik heb hem dan maar na het ontbijt van tafel gehaald en aan mijn pols gehangen. Nog wat loopkleren erbij en mijn Garmin begon al te glimlachen. Enfin, zo zou ik het startscherm van die Forerunner kunnen noemen. Ondanks mijn nog licht geïrriteerde stembanden en keel ben ik dan toch maar wat los gaan lopen (8.5km van de J. Claerhoutroute). Dit ter bevordering van die reeks glimlachen die ik al gezien had.
Ik had namelijk het vermoeden dat de zenuwpees van een man/vader door afkickverschijnselen niet echt bevorderlijk is hiervoor.
Een koude douche was me dat toen ik ontdekte dat de definitie van einde van een storm toch nog surieus winderig was. De wind was nogal hard en "lekker" fris. Hopelijks begeeft mijn keel het straks niet.

Nu maar starten met de analyse van alle gegevens die men uit die Garmin kan halen. Mijn grootste vraag was : zijn die klimmen op mijn pad groot of niet ?

J claerhoutroute
Niet zo plat als ik dacht dus. En om te bewijzen dat ik die kaartfunctie gevonden heb in sporttracks :
J claerhoutroute

Dat beekske rechts onder is de Schelde. Het punt in het midden is mijn geliefd dorpske.
Toch leuk hé die software
Ik weet weer wat gedaan in mijn slapeloze nachten : alles proberen uit die soft te halen

13:22 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

mooi mooi, speelgoedje die garmin. Dat we de kerstboom maar vlug mogen zetten . Ik zou wel weten wat eronder moest liggen .

Gepost door: mario | 20-01-07

Glimlachen Zoveel glimlachende gezichtjes 's morgens. Daar moet je wel energie van krijgen!!

Gepost door: Homer | 20-01-07

Garmin! Zoals de vorige schrijver al heeft gezegd, de Garmin is inderdaad een schitterend stukje techniek, persoonlijk heb ik zelf al last met de Polar horloge, denk dat de Garmin bij mij alleen maar in de door zou blijven, ben geen computer deskundige, in ieder geval veel plezier ermee.

Fred

Gepost door: Fred | 20-01-07

Mannen en hun ochtendblijdschap ! Meteen een graadmeter voor hunne fysiek ! Bye bye Russia !

Gepost door: jogginggirl | 20-01-07

Leuk speeltje En om je slapeloze nachten nog slapelozer te maken: probeer eindelijk eens een antwoord te vinden op de vraag waarom de gelopen afstand volgens Sporttracks enerzijds en Garmin Training Center anderzijds zo goed als altijd verschillend is... ik breek me er de kop nog altijd over! Blij dat je genezen bent.

Gepost door: Julie | 20-01-07

sssssssssst niks zeggen tegen je vrouw over die mooie vrouw naast wie je wakker geworden bent :-)

Gepost door: geert | 22-01-07

De commentaren zijn gesloten.