18-01-07

IT fobie

Het is feest vandaag : vannacht is het gebeurd, de 5000ste bezoeker is op mijn blog langsgeweest (ergens zijn tussen 3u en 5u vannacht). Wie zou dit geweest zijn?
Het doet me enorm plezier om te zien hoeveel leuke, spitsvondige, motiverende, soms-rare-vraag-stellende reacties er op deze blog komen. Toen ik deze nacht mijn blog nalas (tgv ergerlijke hoestbui werd ik om 3u uit mijn bed geduwd tot ik weer wat normaler hoestte) heb ik af en toe eens goed moeten lachen.

Alvast bedankt voor jullie blijvende steun.

Ik mis nog 1 iests : een weblogloop. De volgende zal ik echt proberen niet te missen.
Voor degenen die zicht afvragen hoe het met mijn gezondheid gesteld is : het gaat momenteel niet echt vooruit. Ik heb wel al opnieuw een halve stem, maar het gaat veel te traag vooruit naar mijn zin. Jaja den Bruno heeft blijkbaar geen geduld.
Hoedanook, ik heb mezelf een loop- en sportverbod opgelegd tot ik er door ben.


IT fobieTerug naar mijn vorige post : het viel me eigenlijk op dat er op uitzondering van Petra, niemand van loob-blogland het risico nam om te reageren op mijn vraag ifv het probleem met Training Center van Garmin! Hebben jullie allemaal dan echt een IT fobie ?
Gelukkig was er toch nog een zetelatleet die er iets van gemaakt heeft.
Toch effe in het kort, de oplossing : ik heb de autorisaties van de registers van Training Center open gesteld voor alle gebruikers van mijn computer en dit via Regedit. Komt bijna volledig overeen met wat Maarten voorstelde.
hdlogoblueAMochten jullie niet verstaan wat ik met die IT taal wil zeggen, troost jullie, het is geen levensbedrijgende ziekte om dit niet te verstaan. IT zal dan ook de hongersnoden, oorlogen, ziektes, ... niet doen verdwijnen.
 

Mochten jullie echter één of ander IT probleem hebben, ik heb de indruk dat Maarten daar wel zou kunnen helpen. Zou dit (naast de officiële weblogtrainer) een soort Weblog-IT-helpdesk worden ?

10:12 Gepost door Byrntie in Web | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

tis nie da me benauwd ein van den ol die knopkes, moar ken è zelve gin zukken spellement voe te lwoppen... En den IT, lwopt je da nu echt zjidder deure ?

Gepost door: 't lwoppend meiske | 18-01-07

fobie? maateke, ik ben in snelheid met méér dan uur geklopt door Maarten ... ik kon daar niets meer aan toevoegen ;-)

Gepost door: geert | 18-01-07

Proficiat met je 5.000 da's zoals het lopen: en nu op naar de tien.
Laat je maar goed verzorgen!

CU

Gepost door: Jan | 18-01-07

Club Als het zo voort gaat met zieke lopende bloggers kunnen we in het kort een kaartclub oprichten...

Gepost door: Hardloopstarterke | 18-01-07

helpdeskblog ? Helpdeskblog ? Laten we daar maar niet aan beginnen...

Gepost door: Maarten | 18-01-07

De commentaren zijn gesloten.