11-01-07

The last post

Untitled-1 copy

Vandaag was mijn last run voor Egmond
Bedoeling : 20' opwarmen + 10' Marathon tempo (ca 11km/u) + rustig naar huis lopen. En het is me redelijk goed gelukt. Waar ik wel van verschoten ben is mijn tempo bij het opwarmen. Dit viel nogal tegen vooral als men er rekening mee houdt dat het vooral wind mee was. En vandaag was er toch een klein beetje veeeeeeeeeeeeeel wind. Die 11 km/u wind tegen viel daarentegen wel mee. Blijkbaar zijn de russen wat aan het verdwijnen uit mijn bloed.

Vandaag is trouwens mijn laatste post (lees last post) op mijn blog.

Last Post
Allé mijnen last post voor mijn eerste halve marathon toch. Morgen avond vertrekken we nl naar Egmond voor een klein week-endje langs de A'damse kust.
Bij deze wens ik trouwens iedereen veel plezier op de weblogloop in Lier. Ben enigzins spijtig dat ik er niet bij kan zijn, maar ik zal tenminste het plezier hebben om een halve marathon te lopen bij stormweer op de hollandse kust. Ben benieuwd hoe het zal lopen
Effe enkele reacties op de reacties op mijn post van gisteren :
@ Hardloopstarterke : heb de polar website geprobeerd zonder die "S" en het werkt idd een ietsjepietjse sneller
@ Tessa : heb idd een Garmin gewonnen op ebay en vannavond een briefje van de post gevonden waarbij vermeld stond dat er mij een pakje staat te wachten op het post kantoor. Ik vermoed dat dit die Garmin zal zijn. Morgen vroeg zal ik dus vol spanning eens binnenwippen
@ Sven : sorry, ze blijft naast me liggen hoor. Zeker tijdens ons week-endje in Egmond
@ Julie : kzal de preciese maat een nemen en je dit week-end weten te zeggen

22:02 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Klaar! Jij bent klaar voor Egmond, me dunkt. We gaan er daar een lap op geven he zondag,'k zie het ongelofelijk zitten. Veel plezier in Amsterdam zaterdag!

Gepost door: Julie | 11-01-07

O Amsterdam gezellig..
echt er is de hele nacht feest daar.
en als je naar egmond gaat ga dan naar de oude clipper de moeite waard om te eten..
ik hoop dat ik je nog zie mijn startnummer 574
anders heel veel plezier

Gepost door: wanno | 12-01-07

Nederland Eerst een dagje Amsterdam en dan lekker naar Egmond! Leuk!! Heel veel plezier in beide steden. In Egmond natuurlijk heel veel succes. Als je op het strna loopt geniet dan van de stilte....al die lopers die achter je en die paar die voor je lopen....al die voetstappen, en je hoort er bijna niets van! Succes!!!!

Gepost door: Petra | 12-01-07

Een goei lap ! Geef er zondag maar een goeie lap op in Egmond !! Door je gedwongen rust van de laatste weken kom je waarschijnlijk zo fris als een hoentje aan de start. Veel succes zondag !!

Gepost door: philippe | 12-01-07

De commentaren zijn gesloten.