29-12-06

Het einde is nabij

1:03:57; 9.55 km; 9km/u; 6m42/km; AHR 155

 

Eindelijk weer tijd om enkele punten op mijn blog te zetten :

1) Het einde van mijn verkoudheid is nabij. Althans dat zou ik hopen. Hoedanook, ik kon het niet laten om ondanks mijn lopende neus niet te gaan lopen. Mijn teerbeminde heeft me bijna buiten gesmeten, zo zenuwachtig was ik.
De bedoeling was een uurtje rustig te lopen bij een hartslag 155. En zie maar, het is gelukt. De snelheid was echter niet zo goed. De 4 russen in mijn bloed waren blijkbaar nog niet akkoord met mijn loopplannen. Morgen zullen we zien hoe ik me voel en misschien toch opnieuw gaan lopen wanneer the kids in bed liggen na het eten.

Blender Rubber Stamp2) Ik ben volop bezig met het opstellen van mijn schema voor Parijs. Als basis neem ik de Zolads methode. Dit meng ik een beetje met persoonlijke ervaringen en tips van de professionele weblogcoach Mario. Het geheel steek ik in een blender. De jus die eruit komt, meng ik nog met een wekelijkse afspraak in de fitness, en we zullen zien wat eruit komt.

3) Parijs was een hyperleuk uitstapje. Niet al te goed voor de keel en neus maar wel wonderlijk voor the kids.
Negatief punt : heb eens live gezien hoe "plat" parijs is. Mijn frank viel zelf dubbel zo hard, toen ik op de champs elysées stond. Het is er kasseiachtig en steil (zou het toch moeten weten gezien ik toch zeker 2 à 3 x per jaar naar Parijs ga) Kieken dat ik ben.
Voor de curieuseneuzen : het profiel van de marathon van Parijs :

profil_marathon

 

4) Heb me laten vangen door e-bay. Heb er een bod gedaan op de Garmin Forerunner 301 en het ziet er naar uit dat ik hem zal winnen. Hopelijks vind ik nog ergens een envellop met geld in die de kerstman heeft laten liggen

23:12 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hallo? En dat zeg je me nu pas, van die steile stukken in Parijs? 't Is proper. Allez, we gaan nog afzien ginder in april, de extra training in de fitness zal van pas komen!Blij dat je genezen bent.

Gepost door: Julie | 29-12-06

Steil Parijs is inderdaad heel steil op bepaalde plaatsen. Loop desnoods de Marathon in de andere richting. Dan zal het wel meevallen!!

Gepost door: Homer | 30-12-06

F. orerunner Alvast proficiat met uw Forerunner, die zal wel handig van pas komen. Ik moet DRINGEND ook een hartslagmeter kopen want ik ben begonnen met m'n voorbereiding voor Rotterdam. Heb net uw blog ontdenkt via Frank Spencer. Nice.... Zal zeker nog eens "bezoekje" brengen. Tot blogs...

Gepost door: kj | 30-12-06

stokje Mag ik je 't" target="_blank">http://bewa.blogspot.com/2006/12/stokje.html>'t stokje toewerpen?
Vertel 5 zaken over jezelf die we niet weten en geef het stokje aan 5 bloggers door!

Gepost door: bewa | 30-12-06

E-bay Zelf niets te koop gezet op e-bay? Misschien een niet gewenst kadootje-))

Gepost door: betty spencer | 30-12-06

De commentaren zijn gesloten.