17-12-06

Kerstcorrida Deerlijk, 1:11:34 PR dankzij Frank

dyn006_original_189_160_pjpeg_45488_81ddbd80667a40d3c8581ed0d3bd35c5

1:14:11; 15km; 12,6 km/u; 4m46/km; AHR 185

 

Vandaag was het weer zover, ik mocht een wedstrijdje lopen. Voor degenen die de laatste weken niet gevolgd hebben, had ik met Frank Spencer de uitdaging aangegaan om een tijd van 1:12 te lopen. Ik weet het, da's "not done" om op voorhand een doel de wereld in te roepen. Da's vloeken tegen alle loopgoden in. Maar we hebben het gewaagd.

Samen met met  Bart the Electrabel man (potentiële haas) zijn we vanmiddag naar Deerlijk vertrokken.

Gelukkig had ik me op voorhand ingeschreven, want de T-shirts bleken heel snel uitverkocht. Voor de rest zat de organisatie van Deerlijk perfect in elkaar. Een bewijs dat die kleine westvlaminkjes niet echt moeten onderdoen voor onze noorderburen.

Wat later kreeg ik een telefoontje van Betty Spencer. Ik vond wel dat ze een heel mannelijke stem had. Was ze van geslacht verranderd ? Nee het was Frank, oef … Iets later zijn we samen van start gegaan. En alles liep vlot. Wel niet vlot genoeg voor onze haas, want na 1 km was hij al gaan lopen (z’n taak iets te letterlijk opgenomen ?). Dan zijn Frank en ik dan maar gezellig gaan praten over koetjes en kalfkes. Er moest toch iemand zijn die wat praatte tussen al die stille viswijf.15geconcentreerde lopers. Voor de liefhebbers van de westvlaamse taal, dit heet viswijven (het model dat op de bijgevoegde foto staat, was spijtiggenoeg niet aanwezig vandaag).
Alles liep vlot, we waren mooi op schema voor de 1:12. De 2 eerste ronden verliepen op dezelfde goede tijd. Toen naderde km 12 (de befaamde km uit Nijmegen) en toen begon het opnieuw : eerst een zwakkere rechter scheenbeen, vervolgens de rechter knie die begon te klagen. Het zag er niet goed uit. Vandaag kwam er zelf een nieuwtje op het programma : een kramp in de maag net onder de rechter zwevende ribben. Hellep !

Heb moeten vertragen maar Frank kreeg me weer op dreef. De volgende 2 km leken eindeloos, gelukkig was er een goede mental coach mee. Op km 13 kwam de intussen 3de adem gelukkig opdagen. Merci Frank voor de hulp !

Gezien het beter ging, zijn we dan wat gaan versnellen en kwamen zo samen binnen op 1:11:34 (officiële tijd : 1:12:13; Frank kreeg een verdiende seconde extra korting)

Na het opzoeken van de respectievelijke werderhelften zijn we dan samen een Leffe gaan drinken. Daarvoor heeft Frank me ook overtuigd. Daar ging mijn beloft om vandaag geen druppel alcohol te drinken. Mijn verdiende loon kreeg ik dan ook : een kid-size leffe. Da’s opgezet spel van die obers! (Toch een negatieve noot over de organisatie ?)

21:47 Gepost door Byrntie in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Proficiat met het behalen van je doel en een mooi PR. Ben je zeker dat die maagkrampen VOOR die Leffe plaatsvonden, of erna????

Gepost door: Julie | 17-12-06

Kingsize Leffe Bij ons op tafel staat momenteel een kingsize Leffe : hoe meer je er drinkt, hoe groter ze worden.
Het was leuk om met je samen te lopen en te "viswijven".
En geloof me vrij : die derde ronde had ik ook niet veel overschot, maar we zijn toch beiden geslaagd in ons opzet.
Voor herhaling vatbaar !
ps : Je hebt wel een mooie foto van Betty Spencer uitgekozen :-)
Groetjes vanwege Frank en Betty !

Gepost door: frank spencer | 17-12-06

Knap gedaan Als je deze tijd vergelijkt met de tijd van de eerste weblogloop, merk je een enorme verbetering.
Gefeliciteerd en nice to have met

Gepost door: Steven Trimmer | 17-12-06

Gefeliciteerd! Heel mooi gedaan Bruno! Ondanks de pijn toch doorgelopen in flink tempo, dat verdien groot respect! Super van je.

Gepost door: Petra | 17-12-06

mooie tijd Mooie tijd gelopen Bruno en dan nog zonder die haas van jou , leuk je eens ontmoet te hebben , wat toch moeilijk was in zo'n drukte , misschien tot op één of andere wedstrijd waar we misschien iets meer tijd vinden .

Gepost door: roadrunnerke | 18-12-06

woohoo!!! ruim onder je beoogde eindtijd gefinisht, héél knap PR Byrntie! die Leffe had je uiteraard dan dubbel en dik verdiend!

Gepost door: Ruthje | 18-12-06

Goed bezig Bruno, tot wat zijt ge nog allemaal in staat?

Gepost door: Jan | 18-12-06

Verbeteren Maar niet je tijd op het parcours: die is prima! (Hoewel een mens z'n grens altijd wil blijven verleggen.) Proficiat! Wat dan wel: je tijd bovenaan in dit verslag (er staat 1.34.11, en ik vermoed dat je daar minder gelukkig mee zou zijn). Gelukkig voor jullie was het gisteren inderdaad een stuk droger dan zaterdag, maar ik hou wel van hollen in de regen. Het meest lastige daaraan is het kledingvraagstuk voor vertrek (een jasje is in een wedstrijd algauw veel te warm).
Grtz!
AnnAlice

Gepost door: AnnAlice | 18-12-06

Frank als haas Hij doet 't weer hé ... prima gelopen, Bruno!

Gepost door: geert | 18-12-06

Goe bezig Goe bezig Byrntie. Ze gaan daar in Parijs nogal verschieten als jij en Julie daar komen aangestormd !!

Gepost door: philippe | 18-12-06

Jawadde Zo'n tijd! Volgens mij vond je het te koud en wou j edaarom rap terug binnen zijn! ;)

Gepost door: Koen | 18-12-06

Afgepitst Je hebt er al heel wat minuten afgepitst op de 15 km. Sjapoo, getuigt van karakter.

Gepost door: Francis | 18-12-06

gewoonweg knap Je doelstelling heb je bereikt. Proficiat en hop naar de volgende uitdaging.
Zien we jou op de eindejaarsloop in Leuven?

Gepost door: Geert | 18-12-06

De commentaren zijn gesloten.