11-12-06

Muziekale stoel(gang)

47:39; 6.85 km; 8.6 km/u; 6m57/km; AHR 161

 

Vandaag start mijn tussentijd traditiegetrouwe koolhydratenweek.
Zoals voor Nijmegen, wou ik eens proberen iedere dag 1.5L koolhydratendrank te drinken. Om eens iets nieuws te proberen, nam ik vanmorgen een oplosdrank met aardbeiensmaak van Decathlon. Dit is trouwens de laatste smaak die ik nog niet getest had. En ja, het smaakt inderdaad naar rode

diarree_emmer

 

vruchten.

Een ander leuk feitje van de dag, ik stond op met maagkrampen. Combineer die 2 en dit geeft een mooie muziekala stoelgang. Voor degenen die geen noot muzieklezen : het gaat om Dia-re (en niet dia-mi of dia-fa of ...). Leuk is anders, alhoewel, mijn "extractie" was aardbei-rood. Wat men al niet meemaakt tgv het lopen.

Na een bezoekje bij de apotheker voor darmflorabacteriën en immodium (dank u mr Janssens) heb ik me toch gewaagd aan een lichte training. Bij dze heb ik dan ook de KW jas gekregen van mijn teerbeminde tgv onze klaproos jubileum (8jaar) goed kunnen inzegenen. Zo ontkwam ik nogmaals een nationale douche op de modderpiste van AZW (ook gekend als Finse piste, alhoewel ik daar niet veel fins aan zag vandaag)
Voor degenen die compassie zouden hebben met mijn schoenen : een kleine indruk na 8 dagen uit de verpakking :

IMG_0959

 

22:09 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

koolhydraten een ganse week koolhydraten , dat is toch niet bedoeld voor de komende wedstrijd hoop ik , met ne goeie pasta de zaterdag zal dat voor mij al meer dan genoeg zijn.

Gepost door: roadrunnerke | 11-12-06

Misschien had je toch beter je schoenen uitgedaan tijdens die muzikale ode aan de koolhydraten hé ;-)

Gepost door: Jan | 12-12-06

Nog een geluk Nog goed dat je niet net die isostar met stukjes appel had geprobeerd, wie weet welk kleur het dan zou geweest zijn....

Gepost door: Julie | 12-12-06

De commentaren zijn gesloten.