03-12-06

Kuddebeesten

gisteren : 1:33:59; 15.69 km; 10km/u; 5m59/km; AHR 157
vanmorgen : 1:03:09; 11,17 km; 10,6 km/u; 5m39/km; AHR 170
waarvan : 5k; 23:16; 12.9 km/u; 4m39/km; AHR 191
weektotaal : 6u44; 67.12 km
Totaal voor Saucony : 26.86 km

 

Gisterenmorgen was Avelgem keidruk. Je kon er bijna geen parkeerplaats vinden. Gelukkig vond ik Kudde Schoonebeeker ooien en lammerenhet laatste vrije plaatsje en op de koop toe net voor de loopwinkel. Hoe komt dit : er was een kudde mountainbikers geland in Avelgem. FIETSERS ZIJN KUDDEBEESTEN. Dit kwam eigenlijk wel goed uit, want om mijn nieuwe schoenen te testen ben ik het bikersparcours gaan volgen en zo ontdekte ik nieuwe piste's in de omgeving. Dank u kuddedieren !

Voor het slapengaan heb ik dan mijn 6 schoenen naast de 2 klompen van de kid's geplaatst met de nodige suikers en wortelen (dank voor de hint Homer), en ja vanmorgen lag de zondagskrant nog bij de bakker , ik moest voor 1 keer niet op mijn kin kloppen. Wil dit nu zeggen dat ik vanaf vandaag alle zaterdag avonden mijn schoenen voor de schoorsteen moet plaatsen om die krant te krijgen ?. Dienen Sint is wel een moeilijk manneke hoor.

Vanmorgen stond een intensieve duur op het programma. Veel wind en een tikkeltje regen deden mij er van af te zien al lopend naar de Ghellinck te gaan en dus maar met de auto. Tijdens mijn 1ste opwarmingsronde zag ik daar plots een kudde van ca 200 lopers op me afkomen. En die wilden niet wijken voor mij. "Wat is me dat voor een beest?," vroeg ik me af. Het is het kuddeweekend. 1ste rechtsaf dus ... na enkele luttele meters haalden 2 andere joggers mij in en legden me uit dat er sinds mid november tot eind februari iedere zondagmorgen een gezamenlijke loop is. Eerst enkele rondjes samen lopen op een traag tempo + vervolgens een vliegende start voor een 5k wedstrijdje.
Je voelt me al komen : "ik doe mee, dit komt ong overeen met mijn schema" Pittig detail : tijdens het opwarmen wou mijn hartslag al niet echt laag zitten. Vermoedelijk het gevolg van de 15k van gisteren. Kortom : die 5K was afzien tot en met. Maar toch nog een schonen tijd : 23:16 of 12.9 km/u. DANK U KUDDEBEESTEN.
Als ik dit extrapoleer naar 15K : het zal afzien zijn in Deerlijk om 1:12 te halen.

Heroproep : ik zoek nog steeds een haas voor Deerlijk, anders haal ik (evenals Frank Spencer) het niet

Saucony apres training

 

Voor de liefhebbers een fotooke van mijn Saucony's na hun 1ste 26k. Niet meer Dash Ultra wit dus

Straks : op de schoot bij Sinterklaas (zal hem vragen of ik niet beter een pintje bij de schoenen moet zetten ipv wortels en suikers, die Pieten moeten toch dorst krijgen van al dan schoorsteenvegen) Hoe slagen die pieten er toch in om die picnikken en mandarientjes zonder roet door de schoorsteen te krijgen ?

Niet vergeten : de poll voor de datum voor de 1ste weblogtraining

13:12 Gepost door Byrntie in Training | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Deerlijk da komt me niet zo goed uit ... ik geraak misschien net op tijd in brussel voor de 10 van Gaston Roelandts, maar Deerlijk ... 'k denk 't niet. In 't andere geval wil ik dat gerust eens doen; normaal kan ik je wel naar die tijd loodsen8

Gepost door: geert | 03-12-06

ik ga zelf voor een pr maar als ge kunt aanhaken mag je gerust in mijn slipstream lopen , als je blijft volgen garandeer ik je een tijd onder het uur .

Gepost door: roadrunnerke | 03-12-06

Geef maar toe... Geef maar toe Bruno dat ge jaloers zijt op de Sint die bij uw kindjes langskomt! En dus plaats je ook maar je schoentjes voor de schoorsteen. Ben je dan ook een beetje een kuddebeest ?? ;-) Knappe trainingen, die Saucony's bevallen blijkbaar

Gepost door: Julie | 03-12-06

sint amai Byrntie, een druk sintweekendje achter de rug blijkbaar! :-) ik kan in Deerlijk er ook niet bij zijn, maar ja, daar zou jij mij moeten hazen ipv andersom ;-)

Gepost door: Ruthje | 03-12-06

Sint Ben jij dan het zwarte schaap in de witte kudde? ;)

Gepost door: Koen | 04-12-06

Haasje spelen Sorry hoor, niet voor mij. De jager zou anders voor de haas lopen.

Gepost door: Geert | 04-12-06

De commentaren zijn gesloten.