02-12-06

The newbies are here

logo_clouds
Bye bye Asics als trainingschoen.
Vanmorgen es gaan zien voor de schoenen in de winkel Sport-Finish uit Avelgem
1ste conclusie : ik proneer iets meer dan goed is voor de Asics Gel 1110 (mijn ex-actuele schoenen)
2de conclusie : mijn 1ste schoenen waren beter voor mij ifv het proneren (Gel 2100) maar waren niet aangepast aan mijn testijds gewicht (85-89kg, nu ong 74)
3de conclusie : dat mijn asics na 872,78 km erdoor zitten is niet zo verbazend. Zeker met mijn loopprofiel + het veel asfalt lopen. Asics kiest naar samenstelling van schoenen blijkbaar meer voor comfort dan voor specifieke technische standjes.
2815-1OS2815-1
 

Door mijn proneren en knikken van de voetzool had ik trouwens in het verleden es last van een hielspoor dat moest gecorrigeerd worden met steunzolen.
Dan maar wat schoenen aangedaan en na heel wat testen kwamen Saucony 3D Grid Resolve aan de beurt.
Terwijl ik naar huis reed kwam ik natuurlijk de heilige man tegen (rara wie zou dat zijn). zijn Pieten vonden dat ik zo braaf was dit jaar, dat ik een zakje picnikken mee kreeg. Die zijn gesponsord door een fitness in Berchem. Conclusie : vooraleer ik de nieuwe schoenen ga uittesten deze namiddag, zal ik eens dit fitness centrum bezoeken voor wat meer info. Die ligt heel wat dichter dan de andere die ik tot nog toe bezocht, en met een beetje geluk ook wat goedkoper.

Voor de liefhebbers : de loopschoencollectie : de achterste zijn de oudste (die misschien als wedstrijd schoenen zullen dienen vanaf heden)

Saucony vs asics 02-12-06 1

 

Niet vergeten : de poll voor de datum voor de 1ste weblogtraining

13:22 Gepost door Byrntie in Kledij | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Schoenen Veel succes met je nieuwe schoentjes! Hopelijk schiet je hiermee als een speer vooruit!

Gepost door: Tessa | 02-12-06

Flashy Flashy schoentjes, zo met dat oranje. Duimen dat deze exemplaartjes je nu voorgoed van alle ongemakken afhelpen he. Vraag is hoe lang ze nog zo wit gaan zijn....

Gepost door: Julie | 02-12-06

Schoenen 6 schoenen naast de schouw? Daar trapt de Sint niet in hoor!!! Ik zou er wel een wortel inleggen en een klontje suiker.

Gepost door: Homer | 02-12-06

Een schoentje gevraagd in m'n schoentje Ik heb ook een nieuw paar saucony's aan de sint-de-vrouw gevraagd. Van mijn vorige (Triump 3 Grid) was ik zeer tevreden. (ik loop ook met steunzolen). Ik heb er ook wel niet meer dan 800 Km mee gedaan. Een nieuw type schoen is altijd even afwachten hé... succes ermee!
ps: Ik zie die weblogtraining ook wel zitten... tof initiatief, heb al gestemd bij Julie

Gepost door: Werner | 02-12-06

welkom Van harte welkom bij de Saucony familie! ;-)

Gepost door: johan | 02-12-06

Sport-Finish Wat toevallig. Zaterdag zijn wij ook naar Sport-Finish in Avelgem geweest. Het is ook onze favoriete hardloopwinkel. Wij waren en wel in de namiddag en wij kochten er een Polar RS200sd hartslagmeter. Lijkt echt wel de moeite waard. Ik ben hem nu aan het testen. Verstandig om deskundig advies in te winnen bij de keuze van uw schoenen. Volgens mij nog altijd het belangrijkste kledingstuk van de hardloper.

Gepost door: Christophe | 03-12-06

schoenen en ik die dacht dat ik veel schoenen had. even mijn vrouwke roepen dan kan ze zien dat dit echt nodig is , en dat ik niet alleen ben met een schoen fobi.

Gepost door: matio | 03-12-06

De commentaren zijn gesloten.