26-11-06

Caloriedag

Vandaag was het de verjaardag van m'n schoonmoeder. Ik dacht oorspronkelijk vanavond nog wat te gaan lopen, maar de caloriën van het middagmaal hebben me klein gekregen. Vooral die tiramisoe was moordend. Kortom, vanavond had ik de energie niet meer om te gaan lopen.

"Oef" hoor ik sommigen denken, "Byrntie laat z'n knie rusten" Al bij al komt het daar op uit.

tillegemBewegings- en looploos was de dag echter niet volledig.

Omstreeks 16u besloten we om een wandeling te gaan doen in Tillegembos (nabij Brugge en Torhout). M'n dochter vond daar niets leukers te doen dan beginnen te lopen. En dus deed papa maar mee. conclusie : 486m samen met een buggy (met de kleinste erin) en met de oudste die de buggy vasthield (dit om ervoor te zorgen dat papa met broertje mee konden). Troost jullie, ik heb dit in 5 keer gedaan. De tijd is onbepaald evenals de hartslag. (Polar moet op de check list staan voor de volgende keer naast de pampers, de verse kleren en de buggy)

Dit zou een nieuwe soort wedstrijden moeten worden : de 486 met buggy incl zoon en dochter eraan vastgeklikt. Niet te onderschatten !

Moet ik dit rekenen als interval training of cross training?

Voor de mensen die zich vragen stellen ivm de knie : die deed geen pijn

21:21 Gepost door Byrntie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

triathlon? Lopen, en fietsen (want op wieltjes) en zwemmen (want badend in 't zweet nadien?)... 't hoort er in ieder geval de moeite uit. Net zoals jullie etentje trouwens, moet 't een en 't ander geweest zijn als je er zelfs een training voor laat! Des te beter voor je knie!

Gepost door: Julie | 26-11-06

schoon ... uw schoonmoeder woont zo te zien wel heel mooi :-)

Gepost door: geert | 27-11-06

Buggyloop Laten we een kampioenschap buggyloop organiseren. Misschien moeten we dan wel de duimen leggen voor onze echtgenotes die hier meer training in hebben. ;)

Gepost door: Koen | 27-11-06

Zondagsloop Je hebt zondagsrijders en dit is iets gelijkaardigs dus een zondagslo(o)p(er).
Al bij al heb je toch weer 486m bij op je teller. Uiteraard zal je knie hier niet rouwig om zijn.

Gepost door: Marc | 27-11-06

Training Catalogeer deze sessie maar onder de noemer van de Tiramisu-trainingen.

Gepost door: frank spencer | 27-11-06

Buggyloop Heb het ook geprobeerd. Is inderdaad niet te doen. Eerst die gasten in de buggy krijgen en dan nog voortduwen ook... Het feit dat ze ondertussen groter zijn dan ikzelf heeft er misschien ook wel mee te maken!!

Gepost door: Homer | 27-11-06

De commentaren zijn gesloten.